VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MOBALİNE MODERN TASARIMLARIYLA MÜŞTERİLERİNİN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

14 Şubat 2024

.............................

Düzce’de mobilya ve iç mimari hizmet veren kuruluşlardan biri olan Mobaline hem 25 yılı aşkın tecrübesi sayesinde hem de modern tasarımlarıyla yurtiçi ve yurt dışı projelerinde müşterilerinin gözdesi olmaya devam ediyor.  

Düzce’de mobilya ve ahşap denince akla gelen Mobaline dünyaya açılıyor. Batı Karadeniz Bölgesi’nde önemli işlere imza atan ve müşterilerinin güvenini kazanan Mobaline, modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Mutfak dolabı, Banyo dolabı, Kapı, Vestiyer/Portmanto, TV ünitesi, Yatak odası, Gardırop vb. mobilyaları Düzce’nin Akınlar Mahallesi’nde bulunan fabrikasında seri ve modern şekilde imalatını gerçekleştiriyor. Burada üretilen mobilya ve ahşap ürünler paketlenerek alıcılar ile buluşturuluyor. Gelişen vizyonu ile modernleşen dünyaya ayak uyduran Mobaline, yurt dışı ihracatlarına ara vermeden devam ediyor. 

Kapalı alanı 11.000 m2, toplam 14.000 m2’de hizmet veren ve 155 kişiyle takım halinde çalışan fabrikada mobilya, ahşap mutfak ürünleri ve ahşap sandık üretimi gerçekleştirmektedir. Kendine ait CNC bölümüyle koordineli olarak Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya ürünler üretmektedir.  

Mobilya bölümünde Selco 470 ebatlama makinesi, 1 adet Holzher bantlama makinesi, 1 adet k100 Extreme bantlama makinesi ve Omaksan Holemaster 4000 X-Line delik makinesi ile üretimi seri ve hızlı şekilde gerçekleştirmektedir. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.