VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK PROJELERİNİ AÇIKLADI “DEĞİŞİMİN, SAMİMİYETİN, İCRAATİN, VAKTİ GELDİ”

13 Şubat 2024

..........................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen proje lansman toplantısında projelerini tanıttı.  

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, projelerini açıkladı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde büyük bir coşku ile gerçekleştirilen proje lansman toplantısında toplam 60 proje açıklayan Durak, Bolu’nun tüm sorunlarına çözüm üretecek olan projelerle ‘Vakti Geldi Bolu’ dedi.  

“BOLUMUZ DEVLETİMİZİN ÖZÜ, MİLLETİMİZİN SÖZÜ, TARİHİN SESİ, GELECEĞİMİZİN RUH KÖKÜDÜR” 

Bolululara bir söz vermek, Bolu’nun potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yola çıktığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “Bugün, Bolu'nun şanlı tarihine, engin kültürüne ve bu toprakların yetiştirdiği onurlu insanlarına bir söz vermek için buradayım. Bir belediye başkan adayı olarak, sizlere daha iyi bir yarın vadetmek ve Bolu'muzun potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için sizlerin desteği ile kutlu bir yola çıktım. Şunu herkes bilmelidir ki, Bolumuz devletimizin özü, milletimizin sözü, tarihin sesi, geleceğimizin ruh köküdür.” ifadelerini kullandı. 

PROJELERİNİ TANITTI 

Ulaşım, sanat, bilim, yönetim, spor gibi alanlarda projeleri bulunan Durak’ın tanıttığı projeler arasında tramvay hattı, gastronomi merkezi, kentsel dönüşüm, teleferik hattı başlıkları öne çıktı. Öne çıkan projelerinin yanı sıra toplu taşıma –akıllı durak, atık yakma ve enerji̇ üretim tesisi̇, sıfır atık ve yeşil dönüşüm, afet yaşam merkezi̇, Karacasu – Gölcük teleferik hattı, yüzüncü yıl tabiat parkı, Bolu fuar alanı gibi birçok projesi bulunan Durak şehit ailelerine vefa projeleri için de ayrı başlık açtı. 

Yönetim anlayışlarına da değinen İlhan Durak, “Şikayet, öneri ve istişareye açık olacak, Belediyemizi Vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi her bir ailemize ulaşacak, gerekli olan giyim-gıda vb. her türlü yardımı yapacağız. Cami ve mezarlıklarımızın temizlik, güvenlik ve bakımlarına gerekli hassasiyet gösterilerek ihtiyaçları karşılanacaktır. İhtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek yardımı kapasitesini arttırılacak ulaşılmadık ihtiyaç sahibi aile bırakmayacağız. İlimizin tertip ve düzenine, sokaklarımızın temizliğine her zaman dikkat edeceğiz. Öncelik bekleyen hizmetler varken, hamasi eylemler içinde bulunmayacağız. Belediye Teşkilatımızda liyakat, hiyerarşi ve görev bilincine sahip sorumluluk sahibi kadrolarla çalışacağız Belediye Hizmetlerinde, laçkalığa, disiplinsizliğe ve sorumsuzluğa izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu. 

7 yorum yapılmış
  • Oymoyyok
    13 Şubat 2024 • 08:16
    Oy moy ypk iktidardan bıktık usandık zaten bide bunlar işbirliği yaptı cumhurbaşkanı seçiminde artık insanların içinden geçerler hepberaber mevcut iktidar zaten geçiyor el ele verip yaşama hevesi bırakmadılar insanda
  • Vatandas
    13 Şubat 2024 • 09:10
    Susturun artık şunları
  • BOLU
    13 Şubat 2024 • 10:44
    Oy moy yok ve vatandaş rumuzlu kardeşler değerli kardeşler Adalet ve mizan ölçüsünde söyleyin
  • Taner
    13 Şubat 2024 • 11:55
    Bolu seni tanımıyor sen Boluyu nasıl olacak bunlar
  • Bolulu
    13 Şubat 2024 • 12:44
    Durak başkanı, gerçekçi düzenlediği projelerinden dolayı tebrik ederiz.
  • Bolulu14
    13 Şubat 2024 • 16:20
    Tanjucılar gelmiş algı yapıyor asıl bolu Tanju'dan bıktı gidecek o kadar
  • Sebenli
    13 Şubat 2024 • 23:59
    Ak koyunlar bitti idi bunlar ayakta tuttu oy moy yok hırsızları koruyorlar çalanlarla işbirliği içindeler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.