VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN TANJU ÖZCAN'A ÇOK SERT SÖZLER

13 Şubat 2024

...........................

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulundu. Yavuz, Özcan tarafından ‘sahtekarlık’ yapıldığını ifade ederek “Bolu Siyasi Tarihinde eşi görülmemiş bir sahteciliğe, zorbalığa ve skandala imza atılmıştır.” dedi. 

Bolu Belediye Meclisinin 7 Şubat tarihli toplantısında meydana gelen olaya ilişkin yazılı basın açıklaması yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Cihan Yavuz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevini kötüye kullanarak suç işlediğini ifade ederek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

“BOLU SİYASİ TARİHİNDE EŞİ GÖRÜLMEMIŞ BİR SAHTECİLİĞE, ZORBALIĞA VE SKANDALA İMZA ATILMIŞTIR” 

İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz, yaptığı yazılı basın açıklamasında Başkan Tanju Özcan tarafından sahtekarlık yapıldığını belirterek “07.02.2024 günü Belediye Meclisinde, Başkan Tanju Özcan tarafından sahtekarlık yapılmıştır. Belediyeyi 434 milyon TL borçlandıracak yetki talebi, 16 RET oyuna karşılık sadece 13 kabul oyu almasına rağmen, kabul edilmiş gibi tutanağa geçirtilerek Bolu Siyasi Tarihinde eşi görülmemiş bir sahteciliğe, zorbalığa ve skandala imza atılmıştır.” ifadelerini kullandı. 

“İPTAL DAVASI AÇILMIŞTIR” 

16 ret oyu veren meclis üyelerinin anında itiraz ettiğini ifade eden Yavuz, “Seçime 1,5 ay kala hiçbir hizmet yahut yatırım yapılamayacağı, aklı başında herkesin malumudur! 16 RET oyu veren Meclis üyeleri bu skandala anında itiraz etmişlerdir. İtirazları dinlemeyen zorba başkan, tutanakları ancak 5 gün sonra yayınlamıştır. İşbu hukuksuz işlem ve eylemlere karşı derhal Bolu idare mahkemesine yürütmeyi̇ durdurma talebiyle iptal davası açılmıştır. Bu noktada, ivedi şekilde Yürütmenin Durdurulması kararı verilebileceğini umuyor, 16 ret oyu veren meclis üyelerinin haklılığı Mahkeme tarafından da tescillenecektir kanaati taşıyoruz.” açıklamasında bulu 

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR!” 

Yavuz, Başkan Özcan’ın görevini kötüye kullanarak suç işlediğini söyleyerek “Görevlerini kötüye kullanmak suretiyle açıkça suç işleyen başta Tanju Özcan olmak üzere divan üyeleri hakkında da Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur! Yargı mercilerinin gereğini yapacağından en ufak bir şüphemiz yoktur! hatırlatmak ve ikaz etmek isteriz ki: Bolu’daki tüm banka şubelerinin de, oluşması muhtemel 434 milyon TL lik bir kamu zararına neden olmamak adına müteyakkız ve temkinli olacaklarını düşündüğümüzü Bolu kamuoyu ve tarih önünde beyan ederiz!” ifadelerine yer verdi.. 

5 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    13 Şubat 2024 • 09:57
    Tanju Özcan bir de hukuku çiğnemeye devam ediyor bir belediye meclisinde 16 kişi hayır diyor 13 kişi evet diyor ve Tanju Özcan ben belediye başkanıyim benim dediğim olacak diye kabul ediyor bu hangi kanun yönetmelik ve tüzükte yasada mantıkta var idare mahkemesi gerekeni acilen yapmalı Tanju Özcan Hak hukuk adalet çizgisini aştı 1900 lu yıllarda Anadolu'da kargaşa çıkaran Ermenilere tehcir kanunu çıkarılmış Bolu da bir tane tohumun kalmış sen kimsin
  • Fadime
    13 Şubat 2024 • 14:16
    Ak partinin söz söylemeye hakkı yok. Teröristler rahatça ülkeye girebilirsin diye sınırları açtılar, hem de abd emri ile. Buna karşı Tanju Bey hep vatanı için doğru olduğunu bildiği şeyi yaptı. Keşke ülkemiz de Tanju Bey gibi şerefli bir insan tarafından yönetilse. Umarım ileride o da olacak.
  • Melungeo14
    13 Şubat 2024 • 18:12
    vay be topu birden saldırıyor tanjuya sanki kendileri temiz ak..siz dahada betersizniz..akmı karamı seçimden sonra göreceniz..adalet kazanacak...
  • EDASU
    14 Şubat 2024 • 03:43
    Sonsuza kadar Tanju başkan
  • Bolulu
    14 Şubat 2024 • 11:51
    Hurdacı hurda belediyeye hurda iş makinesi alırık hurdacı hurda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.