VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL ÇALIŞAN ANNELERE NÖBETÇİ KREŞ SÖZÜ VERDİ

11 Şubat 2024

......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, vatandaşlarla bir araya geldi. Dilek Evler Site sakinleri ile görüşen Demirkol, “Gece ve hafta sonları çalışan ailelerimiz için çok güzel projelerimiz var. Polislerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve vardiyalı çalışan tüm gece emekçilerimiz için 7/24 nöbetçi kreş hizmetini sunacağız.” dedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Çok yakında sizlere Bolu'muzun geleceğine dair yapmış olduğumuz projelerimizi, müjdelerimizi anlatacağız. Bu projelerimizi açıkladığımızda Bolu’nun geleceği için ne kadar hazır olduğumuzu da göreceksiniz.” şeklinde konuştu.  

“BOLU SEVİLMEYİ HAK EDİYOR” 

Dilek Evler Site sakinleri ile site toplantısında bir araya gelen Demirkol, “31 Mart yerel seçimleri belki de Bolu tarihinin en önemli seçimlerinden. Birçok seçimin kendi içerisinde önemi vardır ama özellikle bu seçim ayrı bir önem taşıyor. Teşkilatımızla birlikte yoğun ve kuvvetli bir şekilde sahada çalışıyoruz. Siyaset bir iddia işidir şunu iddia ediyoruz ki Bolu’muz olmamız gereken yerin çok uzağında kaldı. Ortaya konulmuş net bir proje yok. Yaklaşık 50’nin üzerinde proje vadedilmişken 3-4 proje hayata geçirilmiş duruyor. Yapılmış olan projeler içinde teşekkür ediyoruz takdir ediyoruz çünkü Bolu hepimizin. Teşkilatımızla birlikte diyoruz ki bu ne millet ittifakının ne de Cumhur ittifakının seçimi. Bu Bolu ittifakının seçimi. Projelerin konuşulduğu, kavgadan, siyasi tartışmalardan uzak bir yol haritası içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart akşamı partimizin rozetini bir kenara bırakarak toplumun bütün siyasi kesimlerini kucaklayacak bir siyasi anlayışla çalışacağız. Makyaj belediyeciliği ile geçmiş bu 5 yılda istiyoruz ki Bolu’muzu vizyonu olan, projelerin konuşulduğu, hizmetiyle konuşulan bir il yapalım. Bolu sevilmeyi hak ediyor. Bolu tek öznemiz olarak en güzel hizmeti yapmamız gereken bir il.” ifadelerini kullandı.  

“BOLU’NUN KAYIP 5 YILINI HEP BIRLIKTE YENIDEN INŞA EDECEĞIZ” 

“Bolu’nun kayıp 5 yılını hep birlikte yeniden inşa edeceğiz” diyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Önceliğimiz çocuklarımızı okula hazırlayan güvenli kreşler. Kadın istihdamının önündeki en büyük engel velilerin çocuklarını güven içinde emanet edebileceği bir yer. Gece emekçileri ve acil durumlar için 7/24 nöbetçi kreş uygulaması başlatılacak. Böylece aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet etme fırsatı bulacak.” dedi ve çocuk, kadın, ailelerin hayatını kolaylaştırmak için planlanan projelerinden ipuçları verdi.  

Demirkol, seçim çalışmaları kapsamında Yukarı Soku Mahallesi, Dodurga Mahallesi ve Galericiler Sitesi ziyaretlerinde vatandaşların ve esnafın taleplerini dinleyerek, sohbet etti. 

5 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    11 Şubat 2024 • 15:20
    Hep önce memurları sayın gece çalişan bir ton işçi var.geceleri sabaha kadar ayakta çalişan işçiler hep en son düşünülür. O memurda Akp ye hiç Oy vermez
  • Salkl
    11 Şubat 2024 • 17:30
    Sağlık müdürü iken sağlık çalışanına kreş yaptınızmı?
  • Kemal
    12 Şubat 2024 • 02:09
    Şu koskoca dünya alem İçindeki neşe elem Yazımızı yazan kalem Anladım ki hepsi yalan Yalan Yalan Yalan
  • YAHU
    12 Şubat 2024 • 03:15
    YAHU SEN KENDİ HASTANELERİNDE KREŞ KURAMADIN. BOŞ VAAT
  • Boluluvatanda
    12 Şubat 2024 • 04:28
    Boludaki sağlık personeli için kreşlerin aynısını diğer çalışanlar içinde isteriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.