VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTANBUL'DAN ANKARA'YA FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK İÇİN YÜRÜYORLAR... YÜRÜYÜŞLERİNİN 7. GÜNÜNDE BOLU'YA ULAŞTILAR

10 Şubat 2024

..........................

İsrail’in işgal altına aldığı, her gün yüzlerce masum vatandaşın katledildiği Filistin’in özgürlüğe kavuşması için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş başlatan 2 arkadaş, yürüyüşlerinin 7'nci gününde Bolu'ya geldi. 
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Fatih Yavuz ve İsmail Tiryaki isimli 2 arkadaş Filistin'e destek yürüyüşü başlattı. 
İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan İsrail Konsolosluğu’na çelenk bırakarak Ankara’ya yürüyüş başlatan 2 arkadaş, 270 kilometreyi geride bıraktı. Yürüyüşün 7’nci gününde Bolu'ya yetişen Fatih Yavuz ve İsmail Tiryaki, Filistin’e özgürlük için Ankara yürüyüşünü sürdürüyor. Yol boyunca vatandaşların korna bastığı ve yanlarına gelerek ilgi gösterdiği 2 arkadaş, her gün yüzlerce masum vatandaşın katledildiği Filistin’in özgürlüğe kavuşması için protestolarına devam edeceklerini belirtti. 
 
"Dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için yürüyoruz" 
Dünyadaki tüm masum ve mazlumlar için yürüdüklerini ifade eden İsmail Tiryaki, “Bu yolculuğumuz İstanbul’dan katil, terörist İsrail’in konsolosluğuna çelenk bırakmayla başladı. 7 gündür yoldayız. Dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için yürüyoruz. Dünyanın gözünü kapadığı, kulağını tıkadığı Filistin için vicdanlı insanların bu davaya gönül verdiklerini görüyoruz. Biz de o gönül verenlerle beraberiz, Ankara Kızılay meydanına kadar yürüyeceğiz. Orada açıklamamızı yapıp bu hedefimizi sonlandıracağız” dedi. 
Vatandaşların yürüyüşe destek verdiklerini dile getiren Fatih Yavuz, “Yolda gerçekten olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Vatandaşlar, yanımızda durarak bizlere destek oluyor. Araçlarla giden sürücüler korna basarak davamıza destek oluyor” diye konuştu. 

3 yorum yapılmış
  • Ali
    10 Şubat 2024 • 13:49
    Boş beleş insanlar. Bir tarafınız yiyorsa gazze'ye gidin.
  • Dondurmac
    11 Şubat 2024 • 17:24
    Dondurma sevenler bunlar biyerleri yalıyacaklar.
  • sagduyu
    12 Şubat 2024 • 04:30
    "ALİ" sen karıncanın hikayesini bilirmisin kardeş. Boş beleş birşey varsa ortada, oda senin yazdığın yorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.