VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ BABACAN, TANJU ÖZCAN'I HEDEF ALDI... İNCEDEN İNCEDEN TANJU ÖZCAN'I TOPA TUTTU

10 Şubat 2024

...........................

Bolu’da aday tanıtım toplantısına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Aklınıza gelebilecek ne kadar güzellik varsa hepsinin Bolu'da örnekleri var. Bakın arkadaşlar başka şeylerde buradaki işte bütün bu anlattıklarım maalesef sıfırlıyor, yok ediyor. Şaka kılıfına girmiş türlü cümlelerle kadınlara laflar sıralayanlar, burada. Bir dizideki sahneye yetişme telaşına kapılıp görevini unutanlar burada” dedi.  

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bolu Belediye Başkan adayını tanıtmak için düzenlenen programa katılmak üzere kente geldi. Babacan, parti otobüsüyle kent turu atarak vatandaşları selamladı. Partisinin il başkanlığı binasında konuşan Babacan, DEVA kadroları olarak sahada olduklarını açıkladı.  

DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin, “Ben yola çıkmadan önce hepinizin bildiği gibi, dostlarımın da dediği gibi ‘Bolu 3’ten büyüktür’ dedik. Bu sloganla yola çıktık. Ben şunu çok iyi biliyorum. Sizler de beni tanıyorsunuz. Belediyecilik anlamında ne yapılması gerektiğini en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu noktada Boluluların sevgili hemşerilerim hiç merak etmesinler. Bolu’nun tüm sorunlarına hakimiz” dedi. 

“BAŞKA ŞEYLERDE BURADAKI IŞTE BÜTÜN BU ANLATTIKLARIM MAALESEF SIFIRLIYOR, YOK EDIYOR” 

Tanju Özcan’ın söylemlerine ve yaptıklarına değinerek açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bolu'dayız bir tarım kentindeyiz, bir sanayi kentindeyiz. Bolu'da gerçekten yok yok. Tavuk çiftlikleri burada, buğday burada, şu burada, patates burada. Kayak merkezleri burada. Abant Gölü, Yedigöller, Gölcük Tabiat Parkı, tabiat harikası aklınıza gelebilecek ne kadar güzellik varsa hepsinin Bolu'da örnekleri var. Bakın arkadaşlar başka şeylerde buradaki işte bütün bu anlattıklarım maalesef sıfırlıyor, yok ediyor. Şaka kılıfına girmiş türlü cümlelerle kadınlara laflar sıralayanlar, burada. Bir dizideki sahneye yetişme telaşına kapılıp görevini unutanlar burada. Siyasi ihtiraslarını, şahsi gündemlerini Bolu halkından önemli görenler burada. Ayrımcı zihniyetini, güzel şehrimiz Bolu'ya boca edenler burada. Ama endişeye mahal yok çünkü bizler de buradayız. Çünkü arkadaşlar DEVA'nın kadroları burada. Tarımıyla, sanayisiyle, üretimiyle konuşulana kadar buradayız. Biz Bolu sadece Türkiye'de değil, dünyada turizmiyle konuşulana kadar buradayız. Değerli arkadaşlar, yerelde çözümler üreteceğiz herhalde” ifadelerini kullandı. 

Babacan, konuşmasının ardından Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin’i partililere tanıttı. 

 

5 yorum yapılmış
  • Vatanda
    10 Şubat 2024 • 03:53
    Yorum yapmaya değmez.
  • Emekli
    10 Şubat 2024 • 05:38
    Bizler Tanju başkan dan memnunuz..
  • melungeon14
    10 Şubat 2024 • 05:55
    boşuna oy alamazsınız..akp den kopmasınız.yıllardır ses çıkarmadınız hala çok bildiğiniz açıkları açıklamıyorsunuz...
  • VATANDA
    11 Şubat 2024 • 04:14
    LA BUNLARIN HEPSİ TANJUYA MUHALEFET. BİR SEN EKSİKTİN BABACAN.. GELEN GİDEN BAŞKANIMIZA MUHALEFET EDİYOR. NEDİR DERDİNİZ YAHU..YAPACAĞINIZ GÜZELLİKLER VARSA ONLARI ANLATIN DİNLEYELİM.ÇAMUR ATMAKLA BAŞKAN OLUNMAZ...!
  • VATANDA
    11 Şubat 2024 • 04:18
    KELİN MERHEMİ OLSA KENDİ BAŞINA ÇALARMIŞ. SİZDEN İŞ ÇIKSA İTTİFAKTA Bİ FAYDANIZ OLURDU..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.