VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN 6 ŞUBAT MESAJI: "GÖRDÜĞÜM ACI TABLOYU ÖMRÜM BOYUNCA UNUTMAYACAĞIM"

6 Şubat 2024

...............................

HABER MERKEZİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Asrın Felaketi” nin  1’inci yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Özcan, açıklamasında  “Afet bölgesine ulaşan ilk belediye başkanlarından biriyim. Orada gördüğüm acı tabloyu ömrüm boyunca unutmayacağım. Yitirdiğimiz canların acısını yüreğimde hala yaşıyorum. Allah milletimize bir daha bu tür felaketler yaşatmasın.” dedi. 


6 şubat 2023 tarihinde  meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak anılan büyük depremin ardından 1 yıl geride kaldı. Yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Özcan,  afet bölgesine ulaşan ilk belediye başkanlarından biri olduğunu ifade ederek, “Afet bölgesine ulaşan ilk belediye başkanlarından biriyim. Orada gördüğüm acı tabloyu ömrüm boyunca unutmayacağım. Yitirdiğimiz canların acısını yüreğimde hala yaşıyorum. Allah milletimize bir daha bu tür felaketler yaşatmasın.” dedi. 

 “3 KEZ DEPREM BÖLGESİNE GİTTİM” 

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin Türk milletinin yaşadığı en büyük felaketlerden olduğunu belirten  Özcan, “Ben afet haberini alır almaz bölgeye ilk giden belediye başkanlarındanım. Tam 3 kez bölgeye gittim ve depremin yıktığı tüm illeri günlerce dolaşıp, insanlarımızın yanında olmaya çalıştım. İlk depremin merkez üssü olan Elbistan’a ulaştığımda hayatım boyunca unutamayacağım bir tablo ile karşılaştım. Allah milletimize bir daha bu tür felaket yaşatmasın.” Şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    6 Şubat 2024 • 11:42
    Sayın Başkandan, Boludaki bütün binaların deprem testinden geçirilmesi, deprem toplanma alanlarının yeniden belirlenmesi için Bolu Valiliği ile işbirliği yapmasını istiyoruz.
  • Erkan
    7 Şubat 2024 • 08:35
    Gittinizde ne yaptınız ya? Hele birde seçimi kaybedince partinize bağlı belediyeler olarak deprem bölgesinden bütün ekipmanlarınızı ve personelinizi çekitiniz, yaptığınız yardımları haram ettiniz. Kızdırmayın adamı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.