VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER VE AKGÜL ZABITA MÜDÜRÜ'NE SAHİP ÇIKTI...EDİTÖR YORUMU "BAŞKAN BU SANA YAKIŞMADI"

2 Şubat 2024

.........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Belediye Meclis toplantısında Zafer Partisi Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak'ı toplantıdan çıkaramadığı için meclis toplantısında görevden aldığı Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner sahip çıktı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak’ı dışarı çıkaramayan zabıta müdürü Hakan Yılmaz’ı görevden aldı. Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösteren Akgül ve Güner, Hakan Yılmaz’a destek olarak yapılan hareketin çok yakışıksız olduğunu ifade etti.

“BELEDİYE BÜTÇESİNİ SEÇİM İÇİN HARCARSAK KANIMIZ KURUSUN

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Ben buradan şunu ifade etmek isterim. Seçilmiş bir belediye meclis üyesi ile devlet memurunu karşı karşıya getirmek bir belediye başkanına yakışan hareketler değildir. Belediyede ailesinin geçimini sağlamak için mücadele eden bir emekçimizi belediye personeli önünde, belediye meclis üyeleri önünde, yayını izleyen vatandaşların önünde ve her şeyden önce eşinin, çocuklarının gözü önünde kovarak gururunu incitmek son derece üzücüdür. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Bolu Belediye Başkanı olarak İlhan Durak seçildiği zaman belediye personelimiz gönül rahatlığıyla, huzurlu bir şekilde, böyle aşağılanmak korkusu yaşamadan Bolu'ya hizmet edecekler. Biz yine şunun da sözünü veriyoruz; belediye bütçesini seçim için değil Bolu için harcamazsak kanımız kurusun" dedi.


“BELEDİYE PERSONELİNİN GURURUNU İNCİTEMEZSİN”

AK Parti İl Başkanı Suat Güner'de yaşanan bu olaya büyük tepki göstererek herkesin gözü önünde gururu kırılan, rencide edilen Zabıta Müdürüne sahip çıkarak, Başkan Tanju Özcan'a seslendi. Güner, "Sen Belediye Meclis Başkanlığı makamını maalesef bu güne kadar türlü oyunlarla ayaklar altına aldın. Şimdide kimseden senin makamına saygı göstermesini bekleme bence. Ayrıca kim olursa olsun Belediye Personelini milletin önünde kovarak gurunu incitemezsin." şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Emekli
    2 Şubat 2024 • 07:02
    Valla biz başkanımız dan memnunuz. Yıllarca eski başkanın zulümlerini izlediniz kendi partinizden. Gıkınız çıkmadı. Hayırdır...
  • Geredeli
    2 Şubat 2024 • 07:24
    CHP bataklığından Boluyu kurtarın bölünmeyin Tanju Özcan Boluya yakışmıyor
  • Adalet
    2 Şubat 2024 • 07:48
    Bu Tanju Özcan in paçaları tutuştu mu yanıiyor vapur dumanı gibi etrafı çok mu karanlık önünü göremiyor ne yapacağını şaşırdı EKAP elektronik kamu ihale platformu görmek belediye meclis üyelerinin en doğal hakkı demek ki belediye de ihaleye fesat karıştırma var
  • samet
    2 Şubat 2024 • 10:15
    Sizin o mecliste üyeleriniz nerden başkana tepki göstermedi işiniz gücünüz bir kaç oy gelsin umurunuzda değil zabıta müdürü
  • Vatanda
    3 Şubat 2024 • 04:06
    Bizim İsmail.Siz emir komuta ile idare edilen bir partinin vekilisiniz.Ak partinin step nesisiniz.Okullardan öğrenci andının kaldırılmasına bile göz yumdunuz.Siyasette acemi siniz. Belediye başkanları sadece seçim zamanı değil her zaman yaptığı hizmetleri tanıtarak kendi reklamlarını yapar.Bolu"da bunu konu etmenizi acemeliğinize veriyoruz.Diğer şehirlerdeki seçim çalışmalarına bakınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.