VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MECLİSTE GERGİN ANLAR... TANJU ÖZCAN ZABITA MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDI

1 Şubat 2024

..........................

HABER: ENES ÖZKAN/ İHA

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak’ı dışarı çıkaramayan zabıta müdürünü görevden aldı. 

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı 1.oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak, söz alarak konuşmak istedi.  

“Neden davet usulüyle yapılmış” 

Kürsüye çıkan Bayrak, konuşmasında Tanju Özcan’a, “EKAP’ta, son yapılan ihalelerin birçoğunda hiçbir evrak göremedim. EKAP’tan çok anlamadığım için birkaç arkadaşıma sordum. Davet usulüyle yapıldığı söylendi. Neden davet usulüyle yapılmış?” dedi.  

“Onu bile bilmiyorsun” 

İlkay Bayrak’ın sorusuna cevap veren Özcan, "Sen EKAP’a giremiyorsun ki nereden bakacaksın? EKAP’a girmek için yeterliliğin olacak, onu bile bilmiyorsun” cevabını verdi. Tanju Özcan’a 'arkadaşım' kelimesini kullanarak tekrar cevap veren Bayrak, Özcan’la tartışma yaşadı. Özcan, İlkay Bayrak’ın üslubuna dikkat etmesini yoksa meclisten atacağını söyledi. İkili arasında yaşanan sözlü tartışma ipler gerildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile İlkay Bayrak arasında büyüyen tartışma nedeniyle Başkan Özcan oturuma ara verdi. Özcan, tartışmanın ardından Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a, Bayrak’ı salondan çıkarması talimatını verdi. Toplantıdan Zabıta Müdürü’nün atamayacağını söyleyen Bayrak, salonu terk etmedi. 

“Zabıta müdürünü görevden alıyorum” 

Oturumun tekrar açılmasıyla açıklama yapan Başkan Tanju Özcan, “Burada canı isteyen hakaret, iftira gibi şeylerle belediye meclisini ve beni zan altında bırakamaz. Bizi çok şükür, ihaleye fesat karıştırmakla, yetim hakkı yedirmekle suçlayan tek bir müfettiş bile olmadı. İlkay Bayrak’ı dışarı çıkarma talimatım yerine gelmediği için zabıta müdürünü görevden alıyorum. Toplantı düzeni sağlanamadığı için toplantının birleşimini kapatıyorum” dedi.  

Özcan, talimatına rağmen Bayrak’ı salondan çıkaramayan Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’ı görevden aldı. 

8 yorum yapılmış
  • Mustafa
    1 Şubat 2024 • 14:02
    Tanju Özcan'a yapılan terbiyesizlik Bolu halkına yapılmış demektir.
  • Vaykivay
    1 Şubat 2024 • 15:34
    Zabıta müdürü hangi görevi yerine getirebilmiş? Tam isabet olmuş.Belediye başkanının vermiş olduğu talimatı yerine getirmemek hele bir de zabıta müdürlüğü koltuğunu işgal eden kişi bunu yaparsa zabıta memuru ne yapar?O zaman başkanı kim ciddiye alacak bundan sonra? Başkan doğru olanı yapmış.
  • fil
    1 Şubat 2024 • 16:01
    filler tepinir karıncalar ezilir
  • Adalet
    1 Şubat 2024 • 16:17
    Ne demek yeterliğin olacak ihaleye girecek olan hiç bir kamu kurumunda davet edilmez ekap elektronik kamu alım platformu işte ihalede kendi tarafına ihtimas yapan Tanju Özcan hem hiç bir parti ayrımcılığı yapmıyorum diyor belediye meclis üyelerinin en doğal hakkı EKAP ta ne olduğunu görmek demekki yolsuzluk var
  • ilekeEmekli
    2 Şubat 2024 • 00:30
    Tanju başkanımızın sonuna kadar yanındayız ve hak veriyoruz.
  • Bolulu
    2 Şubat 2024 • 02:18
    Bu tür olaylar, ana okulunda bile olmaz.
  • AhmetKaplan
    2 Şubat 2024 • 02:23
    Tehlikenin farkındamısınız. Ya bir daha seçilirse neler yapar ?
  • ZaferAydn
    2 Şubat 2024 • 02:35
    Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı Meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak, söz alarak konuşması sırasında, Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan ile aralarında yaşanan gerginlik sonucu, Başkan Özcan'ın oturuma ara vererek tartışmanın ardından şahsına ve Belediye Meclisine yapılan bu saygısız hareketten dolayı Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz'a, İlkay Bayrak'ı salondan çıkarması talimatını ver
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.