VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK “ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE DÜZENLEME YAPACAĞIZ”

27 Ocak 2024

.......................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Highway Alışveriş Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Durak, özel halk otobüsleri konusunda göreve gelir gelmez gerekli işlemlerin yapılacağının sözünü verdi.  

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Highway Alışveriş Merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Highway Alışveriş Merkezi’ne ulaşım noktasında Bolu Belediyesi özel halk otobüslerinin yetersiz ve düzensiz olduğunu belirten vatandaşlara göreve gelir gelmez bu konuda bir çalışma yapacağının sözünü verdi. İnsanların daha rahat bir şekilde işine, evine ulaşabilmesi konusunda gerekli bütün adımların atılacağını vurgulayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Otobüs konusunda çok şikayetler alıyoruz. Saatlerin düzensizliğinden, sefer azlığından, otobüslerin yetersizliğinden yani birçok farklı konuda otobüslerle ilgili şikayetler alıyoruz. Elbette ki bu konuda projelerimiz var. Özellikle insanların yoğun olduğu bölgelerdeki otobüsler başta olmak üzere hepsinde saatler düzene girecek, sefer sayılarını arttıracağız, otobüs kapasitelerini yükselteceğiz. Yani kısacası toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın balık istifi gibi gitmesine izin vermeyeceğiz. Bizim tek amacımız insanların yaşam standartlarını daha da yükseltebilmek” dedi. 

  • MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK “ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE DÜZENLEME YAPACAĞIZ”
4 yorum yapılmış
  • ilekeEmekli
    27 Ocak 2024 • 10:50
    Sizin yapacağınız düzenleme seçim bitince şu an tam 15₺ olan bilet ücretini 20₺ yapıp 65 yaş üstüne bedava biniş kartlarını iptal etmekten başka bir şey olamaz.İnanmıyorum sanki bedava yapılacak motorin olmuş dünyanın parası hergün de artıyor.
  • Gerekgndem
    28 Ocak 2024 • 04:46
    Ayasofya'nın 218 milyon TL'lik restorasyon ihalesi Erdoğan'ın arkadaşı Hasan Gürsoy'a verildi.AKP ve MHP lilere duyurulur.
  • EDASU
    28 Ocak 2024 • 07:27
    ŞİMDİ VATANDAŞI KUCAKLARSINIZ KOLTUĞA OTURUNCA KİMSEYİ TANIMAZSINIZ.OTOBÜS SORUNUNA GELİNCE DOLMUŞ GİBİ MİNİBÜS DEĞİL OTOBÜS OLMALI ALAADDİN DÖNEMİNDE OTOBÜS PARDON MİNİBÜS PATRONLARIYLA 10 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI YANİ 1,5 YIL DAHA BALIK İSTİFİ GİBİ ÜST ÜSTE ULAŞIM OLACAK ZAM ÜSTÜNE ZAMAN OLACAK
  • Rzgar
    28 Ocak 2024 • 13:40
    Dayı sen otobüscüsün herhalde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.