VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAVUK YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 1 YARALI

27 Ocak 2024

.........................

Bolu’nun Göynük ilçesinde canlı tavuk taşıyan kamyon buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif yaralandı. 
Kaza, Göynük Boyacılar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde canlı tavukların bulunduğu A. E. idaresindeki 54 AGR 189 plakalı kamyonu, kesimhaneye gittiği yolda buzlanma sebebiyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon kayarak yol kenarına devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devrilen kamyonda bulunan canlı tavuklar olay yerine gelen başka bir kamyona yüklenerek kesimhaneye gönderildi. 
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 
 

 

  • TAVUK YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 1 YARALI
  • TAVUK YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 1 YARALI
  • TAVUK YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 1 YARALI
1 yorum yapılmış
  • Atmaca
    28 Ocak 2024 • 04:04
    2970 tl lik ayakkabı indirimden aldım 1475 tl ye ayakkabıyı 10 sefer giymedim sol ayakkabı bağcık bitimide bağlantı yerinde açıldı aldığım yere via port mağazaya getirdim 6 ay geçmiş bir şey yapamayız dendi haklılığımı gördüler biz buradan göndersek fabrika 6 ayı geçtiği için redd cevabı verir dendi bendesinirlendim ayakkabı atıl durumda herhalde çöpe gidecek firmanın ürünün arkasında durmaması çok ayıp bir daha elle mağazasından çöp almam çünk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.