VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’UN OYNADIĞI OYUN KEYİF VERDİ… TERTEMİZ 3 PUAN

20 Ocak 2024

.....................................................................

Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor ilk yarının uzatma dakikalarında Bandırmaspor karşısında öne geçti. Oğuz Kağan’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafayı vuran Posmac topu ağlarla buluşturdu. Boluspor bu golle Bandırmaspor karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın uzatma dakikalarında Bandırmaspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Posmac’ın uzun pasına hareketlenen Adel, kaleciyi de geçerek topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. Maçın son bölümünde Adel’in attığı golün ardından Bolusporlu oyuncular hareketsiz kaldı. Mustafa Çeçenoğlu’da topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi. Maçta kalan dakikalarda başa gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri Posmac ve Adel kaydetti.

Boluspor aldığı galibiyetle puanını 26’ya çıkardı.

YALÇIN HOCANIN PLAY-OFF HIRSI

Boluspor’un play-off’a kalmak için çabasının süreceğini dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, “Bizim açımızdan çok değerli bir maçtı. Çünkü yarışmamız gerekiyordu. Geçen hafta Adana’da uzun bir bölüm 65 dakika 10 kişi oynadık. Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. Bu maç ligin üst sıralarına oynamamız açısından çok değerliydi. Oyuncularım da bunun çok farkındaydı. Biz sonuna kadar Play-off’un takımı olmak için çalışacağız, çabalayacağız. İnşallah da başarırız diye umut ediyorum. Sonuna kadar başarmak için çalışacağız. Maça gelince de, Bandırma takımı çok maliyetli bir kadro. Sezon başı da iyi planlı bir şekilde kurulmuş. İyi oyuncuları var. Ekonomik anlamda da bizden rahatlar. Oyuncu kalitesi o var ama kimin askerlerinin iyi olduğunun önemi yok, kim askerlerini daha iyi kullanıyor onun önemi var. Maçın olaylı son kısmını da anlatayım. Posmac pas atmak istemedi. Adel yanlış yaptı. O topu biz rakibe verdik aslında. Adel gitti golü attı. Bizde Boluspor’a yakışır şekilde kaleyi açtık. Kazandığımız için mutluyum oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    21 Ocak 2024 • 06:38
    Öncelikle takımı ve hocamızı kutlarız. Bizim topçular, kaliteli ve iyiler. Onları psikolojik olarak iyi motive etmeliyiz. Şimdiye kadar yanlı ve hatalı hakem kararları olmasa, takım daha üst sıralarda olurdu. Takımın üst düzeyde bürokratik ve sportif desteğe ihtiyacı var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.