VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'YU ENGELSİZ BİR KENT HALİNE GETİRMENİN VAKTİ GELDİ"

19 Ocak 2024

....................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, seçim çalışmaları kapsamında PTT Dağıtım Merkezinde çalışan personel ile bir araya geldi. Başkan adayı Durak’ın bir sonraki durağı ise Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.  

 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayıp akşam geç saatlere kadar devam ediyor. Parti yöneticileri ve ekibiyle çalışmalarına devam eden Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, seçim çalışmaları kapsamında PTT Dağıtım Merkezin ziyaret etti. 

“AYIRMADAN AYRIŞMADAN TÜM VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ” 

Burada PTT çalışanları ile bir araya gelen Başkan Adayı İlhan Durak, çalışanlardan 31 Mart için destek istedi. Çalışanların taleplerini de dinleyen Durak, kimseyi ayrıştırmayacaklarını vurguladı. Belediye Başkan Adayı Durak PTT ziyaretiyle ilgili açıklamasında, “PTT çalışanlarımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Çalışanlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Bolu’yu yeniden inşa etmek için samimiyet ve tevazu ile çalışmaya devam ediyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan tüm vatandaşlarımızla samimiyetle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi. 

“BOLU’YU ENGELSİZ BİR KENT HALİNE GETİRMENİN VAKTİ GELDİ” 

Başkan Adayı Durak’ın bir sonraki ziyareti ise Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okuluna oldu. İlhan Durak 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde karne heyecanı yaşayan özel öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Özel öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, veliler ve öğretmenlerle de sohbet etti. Başkan Adayı Durak ziyarete dair, “Özel Eğitim Okulunda eğitim gören kıymetli kardeşlerimizin karne günü heyecanlarına ortak olduk. Sevgili öğrencilerimize daha mutlu ve daha güzel yarınları inşa etmenin, Bolu’yu engelsiz bir kent haline getirmenin vakti geldi. Ziyaretimizde ayrıca kıymetli öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile buluştuk. Desteklerini ve dualarını talep ettik” ifadelerini kullandı. 

  • "BOLU'YU ENGELSİZ BİR KENT HALİNE GETİRMENİN VAKTİ GELDİ"
  • "BOLU'YU ENGELSİZ BİR KENT HALİNE GETİRMENİN VAKTİ GELDİ"
4 yorum yapılmış
  • Hans14
    19 Ocak 2024 • 07:12
    Doğru her gelen siyasetçi aynı diyor..gelince icraat yok bazılarıda zamanında geçmiş iktidara alıp veriyordu emekli aç ekonomi batık diyordu şimdi aynısını kendisi yapıyor..demek siyasetç yalan demekmiş...
  • Mustafa
    19 Ocak 2024 • 11:51
    8077 emekli ???
  • Emekli
    19 Ocak 2024 • 20:26
    Emekli aç kalsın demi? Umurundamı? Sandıkta görüşürüz.
  • bolulu
    20 Ocak 2024 • 06:16
    BOLUDA BİR BELEDİYE BAŞKANI RAHAT 3 DÖNEM KAZANIR TANJU BAŞKA HAYIRLI OLSUN BOLU ANCA 3 DÖNEMDE DOYAR BİRİNE . BEN MİLLİYETÇİYİM HER ZAMAN MHP VE BOLUDA EN ÇOK OYU CHP ALACAK 2. MHP 3.AKP OLUR TABİ AKILLI OLAN AKP LİLER MHP YE ATARSA ANCAK YIKILIR İTİFAKDA YAPILMADI SAÇMA ODUR Kİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.