VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜKSEL COŞKUNYÜREK 2024 YILI YATIRIMLARINI AÇIKLADI: "150 YATAKLI MODERN BİR KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ YAPIMINA BU YIL BAŞLAYACAĞIZ"

17 Ocak 2024

................................

Bolu için Ankara'da görüşmeler yapan Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 2024 yılı yatırımlarını açıkladı. Coşkunyürek, “150 yataklı, yüksek teknolojili, modern bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımına bu yıl başlayacağız.” dedi. 

  Resmi Gazete’de yayınlanan 2024 yılı yatırım programında sağlık, kültür-turizm, sanayi, ulaşım, tarım, DSİ, gibi birçok alanda Bolu'da devam eden ve yeni yapılacak yatırımlar yer aldı. 2024 Yılı yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel Coşkunyürek,"AK Parti Teşkilatları olarak Ankara'daki girişimlerimiz neticesinde Bolu'muzda yatırıma ihtiyaç duyulan birçok alanda hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla yeni eserleri Bolu'muza kazandırıyoruz.” dedi. 

Coşkunyürek, açıklamalarının devamında, “2024 yılı için sağlık, ulaştırma, turizm, tarım, eğitim gibi alanlarda toplam 2 Milyar 49 Milyon 924 Bin Türk Lirası yatırım bütçesi Bolu'muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Sağlıktan ulaşıma, tarımdan eğitime Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.  

  "YENİ KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ VE FİZİK TEDAVİ SAĞLIKTA GÜÇ KATACAK" 

  İnşallah bu bütçemizle 150 yataklı, yüksek teknolojili, modern bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımına bu yıl başlayacağız. Aynı zamanda yapımı devam eden ve bu yıl için 490 Milyonun üzerinde bütçe ayrılan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini de 2026 Yılında hemşehrilerimizin hizmetine sunarak sağlık sistemimizle şehrimize güç katmaya, sağlık hizmetlerimizi artırmaya devam edeceğiz. 

  "TEKKE BARAJI VE SEBEN TAŞLIYAYLA SULAMA PROJELERİ HIZ KAZANACAK" 

  Vatandaşlarımızın içme, kullanma ve tarımsal sulama suyu olarak kullanabilmeleri için devam eden Tekke Barajı ve Seben Taşlıyayla projelerimize de toplamda 400 Milyon liralık bir ödenekle inşallah bu yatırımlarımıza da hız kazandırmış olacağız.  

  "BOLU'MUZUN DAHA FAZLA GELİŞMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ" 

  AK Parti ailesi olarak 22 yıldır Bolu'muza kazandırdığımız nice eser ve hizmetlerimize yenilerini ilave etmenin heyecanıyla Bolu'muzun her alanda daha da kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 2024 yılı yatırım programının Bolu'muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    18 Ocak 2024 • 03:19
    git işine zaten gerede memleketin bile seni sevmiyor..senin sayene ismail çıktı..iyi oldu.yoksa 2 garantiydiniz...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.