VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAMPİYON KARPARS BOLU'YU TEMSİL EDECEK

29 Aralık 2023

...................

Bolu İl Müsabakaları'nda KARPARS Basketbol Takımı şampiyon oldu. Bu yıl 4 basketbol takımının katıldığı il müsabakalarında şampiyon olan KARPARS, 2023-2024 sezonunda Bolu’yu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı. 

 Bolu İl Müsabakaları'nda hiç yenilgiye uğramadan şampiyon olan KARPARS basketbol takımı, 2023-2024 sezonunda Bolu’yu Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde temsil etmeye hak kazandı. KARPARS basketbol kulübü yöneticileri Emrah Yaman, Bülent Fidi, Buğra Dimicioğlu yaptıkları ortak açıklamada, “Takımımız; gösterdiği üstün mücadele, ortaya koyduğu ekip ruhu ve turnuva boyunca sergilediği centilmenlikle örnek oldu, şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Biz, turnuvaya geldiğimiz ilk günden itibaren takımımızın şampiyon olacağına çok inanıyorduk. Tüm oyuncularımız, takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yaptı. Başarının en büyük payı, oyuncularımıza ait. Hepsiyle gurur duyuyoruz, takım olarak böyle oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Farklı liglerde yeni başarılar elde etmek ve Bolulu spor severlere basketbol şöleni sunmak için çalışmalarımız sürecek. 

Bolu defterini kapatan ve gözünü EBBL (Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi) şampiyonluğuna diken ekibimiz, atletik performans gelişim idmanlarına Ulaşcan Yaraş önderliğinde devam ediyor. 

Yoğun idmanlar eşliğinde oyuncuların fiziksel her durumunu fizyoterapist Derya Yavuzarslan denetiminde geçiren ekip Levent Ömer Bıltır’ın başlattığı başarı rüzgarını Benan Özçelik’le devam ettirecek. 

Tüm spor severleri yakında başlayacak olan Türkiye Basketbol Federasyonu EBBL (Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi) maçlarına takımı desteklemeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.