VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ZEOLT MADENİ BULUNDU

20 Aralık 2023

.......................

Bolu’da bir çok alanda kullanılan zeolt madeni bulundu. Bolu bölgesinde bulunan zengin zeolit yatakları, Türkiye ekonomisinde yeni bir dönem başlatacak. Zeolit minerali, gözenekli yapısı ve su moleküllerini çekme özelliği ile tarımdan atık su arıtımına, inşaattan besiciliğe kadar birçok sektörde kullanılıyor.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, kullanım alanı çok geniş olan zeolt madeni Bolu’da yeni bir dönem başlatacak. Türkiye ekonomisi bu keşif ile birlikte altın çağına ulaşacak.

ÇOK ALANDA KULLANILIYOR

Bolu bölgesinde bulunan zengin zeolit yatakları, Türkiye ekonomisinde yeni bir dönem başlatacak. Zeolit minerali, gözenekli yapısı ve su moleküllerini çekme özelliği ile tarımdan atık su arıtımına, inşaattan besiciliğe kadar birçok sektörde kullanılıyor.

Bolu'nun stratejik konumu ve geniş zeolit rezervleri, maden sektöründe Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkıda bulunurken, çevre dostu uygulamalarda ve yenilenebilir enerji kaynaklarının desteklenmesinde kilit bir rol oynuyor.

Bolu ve çevresindeki zeolit yatakları, Türkiye'nin madencilik sektöründe öncü bir rol üstlenmesine olanak tanımakla kalmayıp, aynı zamanda ekonomide yeni bir dönemin işareti oluyor.

5 yorum yapılmış
  • Hamdi
    20 Aralık 2023 • 04:57
    Bu kaderin Bolu'nun neresinde,ne kadar kapasitesi olduğunuda bildirseydiriz bari Sizde inanırdım..Algı yapmayın.İktidarada yandaaşlık yapmayın.
  • Bolulu
    20 Aralık 2023 • 13:34
    Ne zaman,nerede ve kapasitesi nedir merak ediyorum. İnanın bir gün gelecek Bolu'bimem şu kadar Altın madeni bulduk deseler bu halk inanır.Çünkü kandırılmaya müsait bir halk var.Üstelik biatcı bir toplum var..
  • smailacar
    21 Aralık 2023 • 03:33
    Mudurnuda demir bakır mermer ve bu madenden var ama bunları işletmeci bulunamıyor 05462397836
  • Seferztrk
    21 Aralık 2023 • 10:52
    Nereye doğru yol yapıyon bakalım şimdiden sen
  • fatih
    22 Aralık 2023 • 02:19
    DAHA ASLINI ASTARINI BİLMEDEN YORUM YAPMIŞSINIZDA HALKA APTAP DEME HAKKINI NERDEN KİMDEN ALIYORSUNUZ AYIPTIR APTAL SENİN GİBİ DAHA ASLI ASTARI TAM OLARAK BELLİ OLMAYAN HABERE BAKIP HALKA HAKARET AŞŞALAMA YAPAN SOYSUZLARDIR. BU LAFINIZI S,ZE MONTE EDİYORUM YANDAŞLAR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.