VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERHAN ÜRETEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

16 Aralık 2023

.................................................................

Bolu’da dün Sanayi Sitesi’nde eniştesi tarafından pompalı tüfekle vurulan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Erhan Üreten’in cenazesi Taşçılar köyü Siyamioğlu Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecek.

Olay, saat 15.00 sularında Bolu İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Kenan Ünen ile Erhan Üreten, Ersan Üreten ve babaları Ekrem Üreten arasında tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışmada Kenan Ünen yanında bulunan pompalı tüfekle baba ve oğullarına ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 3 kişi kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SALDIRGAN BABA VE OĞLU GÖZALTINDA

Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erhan Üreten, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Kenan Ü.’yü kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili bağlantısı olan Kenan Ünen'in oğlu, Erhan ve Ersan Üreten’in kuzeni Taner Ünen'in de teslim olduğu öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

25 yaşında hayata gözlerini yuman Erhan Üreten’in cenazesi Taşçılar köyü Siyamioğlu Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Ayrıca olayda ağır yaralanan Ersan Üreten ve babası Ekrem Üreten’in ameliyattan çıktıkları ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

 

  • ERHAN ÜRETEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    20 Aralık 2023 • 07:28
    Yaralıların son durumu hakkında bilgi var mı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.