VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'DA YAŞAYAN İNSANLAR HIZLI TREN İLE İSTANBUL'DA Kİ İŞLERİNE DAHA KOLAY GİDEBİLİRLER"

15 Aralık 2023

...........................................................................................

 Bolu’da düzenlenen programda Ankara- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı ile ilgili bilgilendirme seminerinde Düzce Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar önemli açıklamalarda bulundu.

Düzce Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar, yapımı devam eden Ankara- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı ile ilgili düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde YHT Hattı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Şamandar, Sakarya'ya kadar hazırlanan projenin sıradaki güzergahının Mudurnu ve Beypazarı üzerinden Ankara'ya ulaşmasının öngörüldüğünü belirtti.

Ekonomik şartlar ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaları açısından Düzce ve Bolu Gerede güzergahının kullanılması gerektiğinin altını çizen Şamandar, Düzce ya da Gerede'de yaşayan insanların YHT sayesinde şehir dışında çalışma imkanı bulabileceklerini ifade ederek "En uzun hızlı tren hattı bulunan ülkelerden biri Japonya. Orada insanların çalıştıkları şehirlerde yaşamadıklarını biliyoruz. Burada da Bolu, Düzce ya da Gerede'de yaşayan insanlar, 60-70 dakikalık tren yolculuklarıyla İstanbul'daki işlerine rahat şekilde gidebilir." dedi.

Katılımcılar ile bilgi alışverişinin yapıldığı Seminere, Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu TSO Başkanı Abdullah Alemdar, sivil toplum kuruluşları ve iş insanları katılım sağladı.

5 yorum yapılmış
  • Abdusselamduman
    17 Aralık 2023 • 04:03
    Yurt.disinda.yasayan.bir.bolulu.olarakcok.olumlu.gorerim.ben.yurt.dsinda.uc.yuz.km.ise.gidip.gelirim.bundan.daha.guzel.birsey.olamaz.maliyrtleri.dusurur.vatandasi.rahatlatir
  • AKF
    16 Aralık 2023 • 08:58
    Boluda Boludağı varken tren hattı mümkün değil.İşbilmezler maliyet hesabı yapmadan atıyorlar Olay proje ranta dayalı:
  • Misafir
    16 Aralık 2023 • 00:04
    Hizmette arzdan önce. talep miktarina bakilir. Hizmet verilecek ve arzi karşilayacak Nufus sayisina bakılır. Dolayisiyla Tren Bolu ve düzceden geçmelidir.
  • MineKunter
    15 Aralık 2023 • 12:24
    Bir Adanalı olarak yedi senedir boluda yaşıyorum çok isterim hava limanı yok tren olsun uçak olmayışının açıklaması var hemen bolulularda İstanbul yakın Ankara yakın arabayla arabası olmayanlar ne yapsın allahaşkına tren geçsin Bolu'dan
  • Bolulu
    15 Aralık 2023 • 12:42
    Her seçimde sallıyorlar bu saçma sapan şeyleri .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.