VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN, GÜNEY ÇEVRE YOLU'NU BELEDİYENİN YAPMADIĞINI SÖYLEDİ "YANLIŞ BİR BİLGİ VAR"

14 Aralık 2023

.......................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanmasına rağmen trafiğe açılmamasını eleştirdi. Özcan, Karayolları tarafından yapılan yolla ilgili “Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum.” dedi.
Bolu’da Güney Çevre Yolu olarak bilinen 2,9 kilometre uzunluğundaki yol, hazır olmasına rağmen Karayolları tarafından araç trafiğine kapalı tutuluyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beton bariyerler ile kapatılan yolda açıklama yaptı.“Yolu Bolu Belediyesi değil, Karayolları yaptı”Yoğun itirazlar sonucu kotu düşürülen yolun bitmesine rağmen hala kapalı tutulmasını eleştiren Özcan, “Değerli Bolulular burası Mudurnu yolu ile D-100 karayolunu birbirine bağlayan ve Karayolları tarafından imal edilen, geçmişte Çevre Yolu olarak planlanmış ama bizim, vatandaşlarımızın itirazı sonucu kotu düşürülerek imal edilmiş bağlantı yolu. Bu yol uzun süre önce bitti. Ancak Karayolları her nedense yolun kullanımı beton bariyerlerle engelliyor.” dedi. 
Kapalı olan yol hakkında asılsız söylentiler duyduğunu kaydeden Özcan, “Şimdi yanlış da bir bilgi var. Vatandaşımız diyor ki; Bolu Belediyesi yolu yaptı ancak açmak için seçim dönemini bekliyor. Hayır, böyle bir şey yok. Sağ olsunlar yolu Karayolları yaptı ancak hangi gerekçe ile açılmadığını ben de bilmiyorum.” diye konuştu. 
“Bu yolun üniversite yolundaki trafiği rahatlatmasını ümit ediyorum”
Özcan yolun trafiğe açılmasının önemine de değinerek, şunları söyledi:“Bu yol bizim için de çok elzem bir yol. Niye elzem? Bu yolun paralelinde yani batısında üniversite yolumuz var ve trafiği yoğun oluyor. En azından ağır vasıtaları tamamen buraya yönlendirmek suretiyle ki emniyetle de anlaştık, biz üniversite yolunda trafiğin rahatlamasını ümit ediyoruz. Tekrar söylüyorum bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum.”

4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    14 Aralık 2023 • 11:45
    Başkan haklı
  • muratbey
    15 Aralık 2023 • 01:43
    ben bu çöpü atmadım ben toplamam ben bu sofrayı kurmadım ben toplamam ben bu yolu yapmadım ben anlamam süpersiniz...
  • Akk
    16 Aralık 2023 • 03:01
    Oyle kolaysa gel ac
  • Ali
    15 Aralık 2023 • 08:15
    Boşver kim yaptı ise yaptı... Belediye il sınırda aç gitsin.Kimsenin babasının parası ile olmadı.Vatandaşın vergisi ve arazilererine çökerek oldu..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.