VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ SEÇİME TEK GİRECEK

7 Aralık 2023

...........................

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, "İYİ Parti olarak, 2024 Yerel Seçimleri’ne ‘hür ve müstakil’ olarak gireceğiz." dedi.  

Yerel seçimler yaklaşırken, Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, meclis üyeliği için oldukça yoğun talep aldıklarını ifade ederek, "İYİ Parti olarak, 2024 Yerel Seçimleri’ne ‘hür ve müstakil’ olarak gireceğiz." dedi. 

Bolu’da Belediye Başkan adayları içinde çok hassas bir çalışma sergilediklerini dile getiren İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, "Bolu'da İYİ Parti'nin ciddi bir potansiyeli olduğunu halkımız biliyor. Partimize olan teveccüh de bizleri son derece memnun ediyor. İyi Parti olarak memleketimize sorumluluğumuzun farkında ve bilincindeyiz. Bolu halkının tümünü kucaklayacak olan adayımızı yakında açıklayacağız. Bu isim herkesin gözünü kırpmadan oy verebileceği bir isim olacak. Şu an özellikle Belediye Meclis Üyeliği için yoğun bir talep var. Burada da hassas davranıyoruz. Bolu'nun sorunlarını bilen çözümü için elini taşın altına sokabilecek isimlerle halkımızın yanında olacağız." ifadelerini kullandı. 

“TANJU ÖZCAN HAYAL KURUYOR” 

İYİ Parti Bolu İl Başkan Burhan Aktaş, İYİ Parti’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı destekleyeceği yönündeki görüşlerine yanıt olarak, “Tanju Özcan hayal kuruyor.” dedi. 

2 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    7 Aralık 2023 • 06:49
    Tanju Özcan ne kadar hayal kuruyorsa İyi Parti de o kadar hayal kuruyor
  • Vatanda
    7 Aralık 2023 • 08:04
    İyi parti il başkanı seçmenin oyu ceninde mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.