VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİKRET ÇIRACI SON YOLCULUĞUNA GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

3 Aralık 2023

.......................

Bolu Adliyesi önünde dün geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yuman AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı için tören düzenlendi. Merhum Çıracı’nın cenazesi düzenlenen törenin ardından, Sarıcalar Mezarlığı'na defnedildi.  

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı için tören düzenlendi. Bolu Adliyesi önünde düzenlenen törene AK Parti Eski Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, avukatlar ve yakınları katıldı.  

“BURADA TÖREN YAPMADAN GÖNDERMEK İSTEMEDİK”  

Törende Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz yaptığı konuşmada “Bilmeyenler için biraz paylaşmak istiyorum. Fikret benim dönem arkadaşım. Aynı zamanda mesleğe başladığımda bu koridorlarda beraber görev yaptık. Fikret gerçekten çok gençti. Ben seninle gurur duyuyorum. Bütün seni sevenler burada. Hayat görüşlerimiz ayrı olabilirdi. Ama her şeyi konuşurduk, gülerdik, dertleşirdik. Hayata ayrı pencerelerden bakmayı öğretti. Çok üzgünüm. Burada bir tören yapmadan göndermek istemedik. Hiçbir zaman görmedim mesleğine aykırı bir tavrını. Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.” dedi.  

Merhum Çıracı’nın cenazesi, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Sarıcalar Mezarlığı'na defnedildi. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.