VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLCÜK TABİAT PARKI'NIN MASALSI KIŞ MANZARASI

28 Kasım 2023

....................................................................

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 2 gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Türkiye’nin dört bir yanından her mevsim binlerce ziyaretçi ağırlayan Gölcük Tabiat Parkı’nda kış güzelliği yaşanıyor. Bolu’da dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Gölcük Tabiat Parkı beyaz örtüyle kaplandı. Muhteşem doğasıyla beyazlar içinde kalan Gölcük’te kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Gölcük’e ziyarete gelen aileler göl etrafında yürüyüş yaparak doğayla iç içe vakit geçirdi. Gölcük’ün sembolü olan konuk evi önünde ziyaretçiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aksaray’dan eşiyle birlikte tatile gelen Eray Türkmen, “Kartpostallardaki manzaranın burası olduğunu görünce mutlu olduk. Doğası çok güzel. Karda çok güzel bir manzarası var” dedi.

“Beyaz gelinlik Gölcük’e Bolu’muza çok yakışıyor”

Gölcük’ün muhteşem doğasını dronla havadan görüntüleyen Dron Fotoğrafçısı Utku Cihan, “Gölcük, kar yağdığında, sonbaharda çok güzel. Özellikle kışın, beyaz gelinliği giyiyor. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından bu manzarayı görmek isteyenler akın ediyor. Dron görüntüleri çok güzel oldu. Beyaz gelinlik Gölcük’e Bolu’muza çok yakışıyor” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.