VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP İL BAŞKANI KARAGÖZ’DEN GÜNER’E SERT CEVAP...“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

27 Kasım 2023

..................................................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Tanju Özcan’ın CHP’ye yeniden kabul edilmesiyle ilgili açıklama yapan AKP İl Başkanı Suat Güner’e, “Korkunun ecele faydası yok. Tarihe bir başarısızlığın daha yazılacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Temmuz ayında ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi’nde alınan kararla partisine geri döndü. Özcan’ın CHP’ye geri dönmesi Bolu’daki CHP’liler tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Tanju Özcan’ın “baba evine döndüm” şeklinde yaptığı duyuru sonrasında açıklama yapan AKP İl Başkanı Suat Güner’e, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’den sert bir cevap geldi.

“NELER HİSSETTİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM”

AKP İl Başkanı Suat Güner’in açıklamalarına yönelik konuşan Karagöz, “Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan’ın “baba evi”ne dönüşünün ilk sancısını “kaybedenler kulübü”nün Bolu’daki lideri AKP İl Başkanı Suat Güner çekmiş. Tanju Özcan’ın partiye yeniden kabul edilmesinin üzerinden henüz 24 saat bile geçmeden açıklama yapma gereği duyan AKP İl Başkanı Suat Güner’in neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ama korkunun ecele faydası yok. İl Başkanlığı döneminde partisinin milletvekili sayısını 1’e kadar düşüren ve Bolu tarihine en başarısız il başkanı olarak geçecek olan Güner’in açıklaması, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için de umudunun tükendiği ve son çırpınışları olarak görüyorum” dedi.

“BU HIRÇINLIĞIN SEBEBİNİ BİLİYORUM”

CHP İl Başkanı Karagöz, “Tanju Özcan’ın baba evine geri dönüşünün hem Cumhuriyet Halk Partililerde hem de Bolulu vatandaşlarımızda büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandığını görüyoruz. Hırçın açıklamalarınızın sebebinin adrese teslim ihale verememenizden, tarikat ve cemaatlere doğrudan yada dolaylı para aktaramamanızdan, Bolu’yu sığınmacı şehri yapamadığınızdan kaynaklandığını biliyoruz. Ama Cumhuriyet Halk Partililer ve Bolulu vatandaşların 31 Mart’ta bu heveslerinizi yine kursağınızda bırakacağınızı da biliyorum” şeklinde konuştu.

7 yorum yapılmış
  • Galip
    27 Kasım 2023 • 15:45
    Başka,aday bulamıyoruz partiyi bitirdik desenize
  • Rashktem
    27 Kasım 2023 • 16:59
    Suat sen o makamda oldugun sürece yenilgilere hazır olun arzu ve senin gibi ler!
  • DEYALLA
    27 Kasım 2023 • 20:10
    Suat ın BOLU ya hizmet gibi bir derdi yok ki? onun işi gücü Muhalefete saldırmak.
  • Adalet
    27 Kasım 2023 • 23:13
    Aç tavuk kendini buğday ambarıň
  • YalnzAdam
    28 Kasım 2023 • 03:11
    By Tanjunun CHP ye geri dönmesi gerçek CHP lileri değil Tanju gibi 22 yaşından sonra yada menfaat için partiye üye olanları mutlu eder Gerçek CHP liler Partisine bu kadar hakaret eden birisine oy vermez
  • oduncu
    28 Kasım 2023 • 03:54
    ikiside gereksiz
  • AdemKocabas
    28 Kasım 2023 • 12:36
    Sayın Özcanın partiye dönmesi gayet normal, kendi seçimi. Lakın 2023 te Erfoğan başkan seçilirse 2ü24 te ben aday olmayacağım, namusuma söz demişti, demek ki namus her insanda tezahür etmiyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.