VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN MARKASI BOST BURGER 1 YAŞINDA

25 Kasım 2023

.......................................................

Yıldönümüne özel %20 indirim 

Bolu’nun markası olarak geçtiğimiz 14 Burada Rezidans’ta şehrin burger severleri için kapılarını açan Bost BUrger, 1’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. 

Bolu’da yeni bir lezzet durağı olarak Hüseyin Türkmen ve Samet Türkmen kardeşlerin sahipliğindeki Bost Burger, zengin menüsü, kaliteli malzemeleri ve misafirperver hizmet anlayışıyla Boluluların bir yılda vazgeçilmez uğrak mekanlarından biri oldu. 

D-100 karayolu üzerinde yer alan 14 Burada Rezidans’ta modern ve şık tasarımı, iç mekanının ferah ve nezih atmosferiyle müşterilerine özel Bost Burger menüleriyle keyifli bir yemek deneyimi yaşatmaya devam ediyor. 

Et severler için hazırlanan nefis burgerler, taze sebzeler ve özenle seçilmiş soslarla lezzetlendirdikleri menülerini, vejetaryen ve vegan seçenekleriyle de çeşitlendiren Bost Burger, Boluluların damak zevkine uygun bir farkındalık yaratmayı bir yılda başardı. 

Köfteci Hasan restoranlarında edindikleri yılların tecrübesini Bost Burger markasıyla farklı bir noktaya taşıyan Bost Burger'ın sahipleri Hüseyin Türkmen ve Samet Türkmen kardeşler, Bolu Halkına teşekkür ettiler. 

Bolu’nun markası ve kendi tariflerinden oluşan farklı bir konseptle bir yıl önce Boluluların damak zevkine sundukları Bost Burger’in, aradan geçen bir yılda aranan bir lezzet olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. 

Bost Burger olarak Bolu Halkının desteğiyle bir yılda önemli bir yol kat ettiklerini belirten Türkmen Kardeşler, kuruluş yıldönümünü de Bolu Halkıyla kutlayacaklarını söylediler. 

Hüseyin Türkmen ve Samet Türkmen kardeşler, Bost Burger'ın kuruluşuna özel 24-25-26 Kasım tarihleri arasında müşterilerine kuruluş yıldönümü nedeniyle 3 gün boyunca %20 indirim uygulayacaklarını belirttiler. 

1 yorum yapılmış
  • MekanHakknda
    27 Kasım 2023 • 04:49
    Fiyatları çok yüksek ve etleriniz biraz kokuyor. Onun dışında müşteriye ilgi yok. 2 kadın arkadaş olarak gittik ve ikimizde aynı fikirdeyiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.