VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'NİN AĞIR İSMİ SİYASET SAHNESİNDE

22 Kasım 2023

...................................................................

Uzun yıllar Seben Belediye Başkanlığı yapan Bolu siyasetinin önemli isimlerinden Süleyman Özbağ AK Parti'den Bolu Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Özbağ’ın parti binasında aday adaylığını açıkladığı esnada sevenleri yalnız bırakmadı. Süleyman Özbağ, “31 Mart 2019’da verdiğimiz emaneti alarak, Türkiye yüzyılı yolunda Bolu olarak yeni bir destan yazacağız” dedi.

Görev süresinde yaptığı başarılı çalışmalarla sık sık gündeme gelen, Bolu siyasetinin önemli aktörlerinden Süleyman Özbağ, AK Parti'den Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Özbağ’a, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Bolu Eski İl Başkanı Nurettin Doğanay, ilçe belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, teşkilatlar mensupları ve çok sayıda partili katılım göstererek destek oldu.

“HEP BERABER EL ELE VEREREK, ZAFERE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

Uzun yıllar teşkilatlar ile yol yürüdüğünü ve zor denilen işleri hep birlikte başardıklarını belirten Süleyman Özbağ; “Teşkilatlarımızla yol yürüdük, zor denilen işleri hep birlikte başardık. Tüm zorluklara teşkilatlarımızla birlikte göğüs gerdik, teşkilatlarımızın içinden gelen bir kardeşiniz olarak diyorum ki, yine hep beraber el ele vererek, zafere birlikte ulaşacağız.  Bunun için gerekli olan inanca, teşkilata, ekibe ve tecrübeye sahibiz. Biz, sefere çıktık. Zafer; mutlak hüküm sahibi yüce Allah’ındır. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

“BOLU, BOŞ LAFLARLA, ŞOVLARLA VE ALGI YÖNETİMLERİ İLE 5 YILINI KAYBETTİ”     

Özbağ, Bolu’nun 2019 seçimlerinde CHP’YE geçen Bolu belediyesinde başkan Tanju Özcan ile 5 yılını kaybettiğinin altını çizerek; “Bolu, boş laflarla, şovlarla ve algı yönetimleri ile 5 yılını kaybetti.  Bolumuzun boş işlerle boş laflarla kaybedecek bir saniyesi bile kalmamıştır.  Geçmişte başardık, ak parti belediyeciliği anlayışını gösterdik… Bunu saygıdeğer bolu halkı ile başardık ve bugün de, bolu belediye başkanlığını, 31 Mart’ta büyük bir zaferle kazanarak, Bolu’yu özlediği hizmetlere yine bizler kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

“YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİĞİM, GÜZEL BOLU’MUZA HİZMET BORCUM VAR”

Açıklamasının devamında, bu şehrin her bir çocuğu, genci, kadını, yaşlısına borçlu olduğunu ifade eden Özbağ, aday olma gerekçelerini tek te sıraladı. Özbağ; “Her gün ekmeğinin peşine düşen kardeşime borcum var. Her sabah okul yoluna çıkan çocuklara, gençlere borcum var. Hem çalışıp hem evini, dirlik, düzen içinde tutan kadınlara, analara borcum var. En güzel şeyleri hak eden gazilere, engellilere, hastalara borcum var. Hayatını bu vatana adamış, aksakallı dedelere, ninelere, amcalara, teyzelere, borcum var. Benim Bolu’ya ve Bolululara borcum var.

“BİR OLALIM, İRİ OLALIM DİRİ OLALIM”   

Gazzeli çocukların feryadında ses bulan, ümmetin umudu liderimiz ve cumhurbaşkanımız, sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, sırtındaki yükü, siz değerli teşkilat mensupları ile azaltmaya borcumuz ve sözümüz var. Bugün bu borcu ödeyebilme fırsatına ulaşmak için karşınızdayım. Gelin hep beraber, bir olalım, iri olalım diri olalım… Teşkilatımızın gücüyle, tecrübelerimizle ve değerli ekibimizle hep birlikte bu hizmet borcunu birlikte ödeyelim.” şeklinde konuştu.

“BOLU’YA HİZMET, TÜRKİYE'YE HİZMETTİR”

Şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde tüm Bolu’ya hizmet etmek adına da söz veren Süleyman Özbağ, “Bolu’da siyaset değil, kardeşlik iklimi hakimdir, kardeşlik ikliminin sürmesi için, tüm Bolulunun belediye başkanı olmak için aday oluyorum Teşkilatlarımızdan ve milletimizden aldığımız güçle. Bolu’da son 5 yılda beceriksiz niteliksiz Belediyeciliğin sonucunda oluşan sorunları çözebilmek adına aday oluyorum.  Şeffaf Belediyecilik anlayışımızla, Hem Bolu için çalışacağız hem de vatandaşımıza hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı getireceğiz.  Bolunun tüm mahallelerinin derdi bizim benim derdim olacak. Boluluların isteği benim için talimat, benim için emir olacak.  Çok çalışacağız, çok işler yapacağız. Bunları da 21 yıldır her kademesinde beraber yol yürümekten onur ve gurur duyduğum AK Parti Teşkilatlarımız ve Bolulularla birlikte başaracağız.  Size söz veriyorum çok çalışacağım, Bolu’ya hizmet edeceğim.  Bolu’ya hizmet, Türkiye'ye hizmettir, Bolu’ya hizmet Hakk’a hizmettir.” dedi.

“ALAADDİN YILMAZ DÖNEMİNDE BOLU’MUZUN ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR SORUNU OLMADIĞINI GÖRDÜK”

Özbağ, Önceki dönem belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın döneminde Bolu’nun kazanımlarını mevcut belediye ile kıyaslayarak; “İktidar belediyeciliğinin gücüyle, Bolu’muzun çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığını, 15 yıl boyunca kıymetli Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ile tüm Bolu Halkına gösterdik.  Tüm Bolu Halkı da son 5 yılda; AK Parti Belediyecilik anlayışı kazanımlarının, Boluluların geleceği olan yerlerin nasıl üç kuruşa peşkeş çekildiğini, Bolu’nun sorunlarını çözmek yerine kendi siyasi ikbali için Bolu’nun kaynaklarının nasıl kullanıldığını, bırakın yeni proje yapmayı geçmişten kalan projelerin bile tamamlanamadığını ve bir koca 5 yılın nasıl şovlarla ve boş laflarla heba edildiğini de gördü” ifadelerini kullandı.

“KALBİ BOLU’YA HİZMET AŞKI İÇİN ÇARPAN AK GÖNÜLLÜ NEFERLERİYİZ”

22 yıldır iktidar olan AK Parti’nin gönüllü neferleri olarak hizmet belediyeciliğine hazır beklediklerini vurgulayarak;  AK Parti hizmet belediyeciliği için Bolulular hazır, biz hazırız ve mutlaka başaracağız. Çünkü bizler, millete olan hizmetin yerelden başladığını çok iyi bilen, bir belediye başkanın, bir şehrin kaderine nasıl etki ettiğini, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrenen ve bu yolda 22 yıldır durmadan ilerleyen bir teşkilatın, kalbi Bolu’ya hizmet aşkı için çarpan AK Gönüllü neferleriyiz.  Bolu’nun sorumluluğunu taşımak arzusuyla atmış olduğum ilk adımımda, yanımda olup beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bolu’ya hizmet etmek için ben de AK Parti’den aday adayıyım diye yola çıkan diğer aday arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum.  Yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Aday adaylığı açıklamasının ardından Süleyman Özbağ, başvuru belgesini AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e teslim etti.

3 yorum yapılmış
  • Sebenli
    23 Kasım 2023 • 07:02
    Geçen sefer alatin baskanimi aday yapmadınız bizde sebenli ler olarak CHP ye verdik. Şimdi de Süleyman baskanimi aday yapmasınlar da görelim. Olmazsa tüm sebenliler olarak CHP ye oy veririz.
  • DEYALLA
    25 Kasım 2023 • 19:54
    Vermeyen böyle O olsun mu ? :)))
  • krolukbrsck
    28 Kasım 2023 • 08:41
    vermessiniz.alattin belediyeyi perişan etti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.