VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM FELÇ...

19 Kasım 2023

........................

Kar yağışı Bolu ve çevre illerde etkili olurken, Türkiye’nin en önemli geçiş güzergâhı Bolu Dağı’nda kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor.  Dağda kar kalınlığı bazı bölgelerde 15 santimetreye kadar ulaştı.

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde etkili olan kar yağışı sebebiyle zaman zaman ulaşım aksıyor. Karayolları ekipleri, kar kalınlığının yer yer 15 santimetreye ulaştığı bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Bolu'da gece saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağıştan trafik de olumsuz etkilendi. Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı D-100 kara yolu Bolu Dağı kesimi ve D-100 kara yolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde sürücüler güçlükle ilerliyor. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde de etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle zaman zaman trafik aksıyor.

Karayolları ekipleri, D-100 kara yolu Bolu Dağı ve TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM FELÇ...
  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM FELÇ...
  • BOLU DAĞI'NDA ULAŞIM FELÇ...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.