VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI SUAT GÜNER, BAŞKAN ÖZCAN'A SERT YÜKLENDİ: "BAK TANJU..."

18 Kasım 2023

..........................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert yüklendi. Özcan’ın, “Bazen algı yönetmek için bir şeyler yaparsınız” açıklamasına tepki gösteren Güner, “Bu söz malumun ilanıdır, Tanju Özcan’ın nasıl siyaset yaptığının, algı oyunlarının ağzıyla itirafıdır.” dedi. 


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yapılan bir yerel seçim anketine yönelik, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ı hedef alarak “Bazen algı yönetmek için bir şeyler yaparsınız” dedi. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Bolu halkı bu algı peşinde koşan adamı, beceriksiz belediye başkanını hak etmiyor. Milletimiz sandıkta iktidar hayali görenlere çok esaslı bir ders verdi. Sen de dersini alacaksın Tanju Özcan az kaldı. AK Parti bu şehirde sana dersini verecek. Ama bil ki bu şehre verdiğin zararların hesabını vermeden, rahat, huzur yok sana! Biz, kendi adımıza, sonuna kadar bunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. 
“MEŞGULİYETİ BOLU OLMADI HİÇ” 


AK Parti belediyesinin yaptıklarının üzerine Tanju Özcan’ın hiçbir şey koymadığını belirten Suat Güner, “Bolu’da yapamadıklarını algı yoluyla yönetmeye çalışan, Alaaddin Yılmaz Başkanımızın, AK Parti’nin yaptıklarının üzerine bir şey koyamayan, beceriksizlik örneği, belediyeciliği eline yüzüne bulaştıran, sadece içi boş, zavallılık kokan laflarla, hamasetle yürümeye çalışan kötü bir belediye başkanının itirafı bu söz.  Söz bitiyor, onun yaptıklarını anlatmaya, onun Bolu’ya ettiği kötülükler bitmiyor. Gerçi arkadaşın meşguliyeti Bolu olamadı hiç, bu aralar da yine kendiyle meşgul, atıldığı partisine üye olmak için, kulisin, lobinin, algının peşinde yine” dedi.

 
“BOLU HALKININ MALINI SATIYORSUN” 


AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Bolu’ya çivi çakmayan bu arkadaşın en büyük meziyeti yalan söylemek ve itiraf ettiği gibi algı yönetmek biliyorsunuz. Şimdi soruyoruz ona, bütçe ayındasın Tanju Özcan, belediyeyi zenginleştirdiğini açıklayıp duruyorsun, bitmek bilmeyen yalanlarınla. Hadi cevap ver; madem bu kadar zenginleştirdin belediyeyi o zaman neden Alaaddin Yılmaz’ın Bolumuza kazandırdığı fidanlık arazisini niye sattın? Madem belediyemiz bu kadar zengindi, kasalar para doluydu, sosyal konut yapacağını iddia ederek dar gelirli vatandaşımızı umutlandırdığın sosyal konut arazisini niye sattın? Bil ki sen sadece bu araziyi satmadın Tanju Özcan, umutlandırdığın dar gelirli vatandaşımızın umutlarını da satmış oldun. Yazıklar olsun sana! En basit haliyle bile anlaşılıyor ki senin yalanların gibi değil gerçekler, anlattığın gibi değil hiçbir şey. Belediyenin kasası bomboş, sata sata belediyenin elinde arazi de bırakmadın! Yazık Bolu halkının kıymetlerini, malını satıyorsun” diye konuştu. 

 
“BOLU HALKI HİZMET EDENİ BİLİR” 


Bolu halkının hizmet edeni bildiğini dile getiren Suat Güner, “Bak Tanju Özcan; Bolu halkı hizmet edeni, kıymet vereni bilir. AK Parti’ye teveccühü de ortadır. Senin boş, sahte laflarınla gerçeği de ayırt eder hemşerilerimiz. Aklın fitneyle dolunca, algı oyunlarıyla dolunca AK Parti’nin büyüklüğünü senin havsalan almıyor, taşıyor, biliyoruz. Cumhur İttifakı’nın hamurunu milletimiz yoğurmuştur. Bunu senin yalan ve kurgu hayallerle nefes alan, algı peşinden koşan aklın almaz, alamaz biliriz. Anketlere sığınıp Cumhur İttifakı’na laf yetiştirme telaşın arazi satışlarını gizleme çabası ve belediyenin boş olan kasası olmasın?” ifadelerine yer verdi. 

GÜNER’DEN ÖZCAN’A SORULAR 


AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Az Bolu halkına saygı duy Tanju Özcan da hadi bir zahmet şu sorulara cevap veriver” sözleriyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sorularını iletti. Güner’in soruları arasında “Laf yetiştirme telaşın arazi satarak belediyenin boş kasasını doldurma telaşı mı?” ve “Fidanlığı niye sattın, sosyal konut arazisini niye sattın? Hani belediye zengindi” yer aldı.

 
 “BİZİM VATANDAŞIMIZ GEREKENİ SANDIKTA YAPAR” 


Bolu’yu Tanju Özcan’dan kurtaracaklarını dile getiren Suat Güner, “Az kaldı kurtaracağız senden Bolu’yu Tanju Özcan. O saçmalıklarından kurtaracağız hemşerilerimizi. Bolu’ya hak ettiği yere taşıyacak AK Parti ve senden o kıymetini bilemediğin emaneti söke söke geri alacak. Bizim vatandaşımız gerekeni sandıkta yapar. Beceriksiz belediye başkanının idaresinde günden güne çürüyen şehrimizi halkımızın desteğiyle inşallah bu iş bilmezin elinden kurtaracağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; "Millet her iki seçimde de kazanımlarına sahip çıkma noktasınca çok ciddi bir irade gösterdi. Milletimiz sandıkta iktidar hayali görenlere çok esaslı bir ders verdi. Sen de dersini alacaksın Tanju Özcan az kaldı. Ama bil ki, bu şehre verdiğin zararların hesabını vermeden, rahat, huzur yok sana! Biz, kendi adımıza, sonuna kadar bunun takipçisi olacağız” dedi.

18 yorum yapılmış
  • sskemeklisi
    18 Kasım 2023 • 17:43
    suat bey akpartiye oy moy yok.emeklilerin hali perişan görmezden geliyorsunuz.
  • Hans14
    18 Kasım 2023 • 17:53
    Sanki siz çok sağlamsınızda..hem Tanju senden yaş olarak büyüktür..biraz lanlun gibi olmuş .terbiye dışı olmuş .
  • Mehmet
    18 Kasım 2023 • 23:22
    Yalnız O mu? Eski karayollarını sattı. Paşaköy deki araziyi sattı. Birçok taksi durağı sattı....
  • Gerekten
    19 Kasım 2023 • 02:43
    Suat bey iyi güzel de senin Parti'nin lideri bu ülkeye ne kadar zarar verdi onu da anlat.Ülkeyi mülteci kampına çevirdi.Satılmadık arazi kalmadı.Hele bu mültecilere kâğıt dağıtır gibi Türkiye Cumhuriyeti kimliği dağıtıldı.Dünyanın hangi ülkesinde böyle her girene kimlik veriliyor her girene vatandaşlık veriliyor.Sınır güvenliği kalmadı insanlarda huzur kalmadı bunları bir sorgula.Belki sen yanlış yerdesin ne dersin?
  • Mustafa
    18 Kasım 2023 • 09:45
    Seçimde desteğimiz Bolu'nun öz evladı Tanju Özcan'a...
  • GeredeliMehmet
    18 Kasım 2023 • 10:27
    Cumhur ittifakı Bolu Belediyesini CHP Ayyallarına kaptırıp Bolu'nun beş yılı boşa gitmesin CHP yine Ayı heykeli yapar
  • Vatanda
    19 Kasım 2023 • 02:54
    Bak Suat.Bolu"da 2 olan milletvekili sayısı senin başkanlığında 1"e indi.Millet vekilini MHP"ye kaptırdınız.Sayende Bolu"da AK parti sürekli kan kaybına uğruyor.Ak parti Bolu Belediye başkanlığında yediğiniz nanelerin kanıtlanmaması için arşivi yaktınız.Kendi hurdalarını Belediyeye kakaladığını duymayan yok.Vatandaş senin gibi kör değil.Bolu"nun şehire benzediğini görüyor.
  • brahim
    18 Kasım 2023 • 11:59
    Herkes ilk önce kendi partisine bakacak sonra karşı kişiye konuşacak kimse boş yapmayacak soruyorum suat beye emeklilikde maaş bağlama oranı niye 100de 26 dan bağlandı şaka gibi millete maaş bağladınız oy falan yok akpye bu saatten sonra
  • Emekli
    19 Kasım 2023 • 03:10
    Ak parti artık Halka hizmeti bırakmış, şahsa yandaşa hizmete başlamıştır. Sorarım Ak parti Bolu il başkanına emekli ödemelerinde bolulu emekliler adına yaptığı adaletsizlik için ne söylemiştir genel merkezine,Bolu emeklisi halinden memnun siz bildiğiniz gibi adaletsiz mi davranın yoksa genel ödememi yapın demiştir.Bolu kamuoyuna gazateniz aracılığı il açıklasın. Ben söylüyorum açklayamaz yoksa Hacer ÇINAR gibi oluverir, koltuk devrilir.
  • Haydar
    19 Kasım 2023 • 05:47
    Sayın Güner bugün üniversite öğrencilerinin içinde hatırı sayılır sayıda yabancı uyruklu öğrenci var. Yıllar içinde kontenjanları arta arta artık çarşı pazarda her yerde Afrika Afgan vs her milletten öğrenci görmeye başladık. Çocuklarımız üniversite kazansın diye dershanelere özel öğretmenlere dünyanın parasını dökerken ONLAR ilkokul seviyesinde "yabancı uyruklu üniversite giriş sınavına" girerek geliyorlar. Onlara verilen kontenjan BİZLERE veril
  • Haydar
    19 Kasım 2023 • 05:52
    Sn Güner, yabancı uyruklu öğrencilere ayrılan yüksek sayıda kontenjan 2000 Li yıllardaki sayıya geri düşürülsün. Kendi çocuklarımıza ve kazansınlar diye onlara oluk oluk para akıtan bize yazık. Çocuklarımız 1 puan ile istedikleri bölümü kazanamayınca halimizi düşünün. Halbuki onların sayısı bize aktarılsa onca başarılı çocuk yerleşir.. Yabancı uyruklu çocuklar çok çok kolay bir sınavla tıp mühendislik kazanıyor başarılı çocuklarımız ise daha
  • Emekli
    19 Kasım 2023 • 09:34
    Emekliler en güzel cevabı Yerel seçimde verecektir. Meclisde Emeklilere seyyanen zam verilmelidir diye parti lideri mecluste önergeye ret oyu verdi. Bizde onlara ret oyu vereceğiz.
  • Dorusunukonu
    19 Kasım 2023 • 13:53
    Sayın Güner ve Sayın Özcan azıcık seviyeli siyaset yapamadınız. Birbirinizle didişip durdunuz. İkinizde boluluların gözünde bir hayal kırıklığısınız.
  • Mimar
    19 Kasım 2023 • 18:11
    İlinizde aynı kımaşsınız sadece renginiz farklı.Suat bey led ekran belediyeye kiralamadınmıTanjı bey satmadık arsa bırakmadın yani farkınız yok
  • Kemal
    20 Kasım 2023 • 06:04
    Haydar isimli yorumcuya katılıyorum. Yabancı öğrencilerin sayısı gerçekten çok çok çok fazla gereğinden fazla. Bunlar üniversiteyi dolduracağına kontenjan sayıları kendi çocuklarımıza aktarılsa…1–2-3 puanla istedikleri fakülteyi kaçıran çocuklarımız üniversiteye yerleşir. Örneğin Tıbbı kazanmak çok zor. Yabancı öğrenciler kendine mahsus yapılan çok çok basit bir sınavla tıp kazanırken bizim çocuklar üniversite sınavında ancak ilk 10.000 lere gir
  • Cimbomlu
    20 Kasım 2023 • 13:05
    Suat efendi 2008 torba yasasında ssk da reform yapacağız dediniz emekli aylığı bağlanma oranlarını düşürdünüz reform yapacağız dediniz en düşük emekli aylığı asgari ücretin yüzde 10 fazlası olur maddesini kaldırdınız şimdide emekliyi 7500 tl ye mahküm ettiniz şapkanı önüne koy bir düşün bakalım emekli 7500 tl ye nasıl geçiniyor hiç sordummu kendine geliyor gelmekte olan yerel seçimler
  • Ramazan
    20 Kasım 2023 • 14:13
    Haydar ve Kemal bey ne acı bir sorunumuza parmak basmışsınız umarım lisede çocukları olan veliler okur da çocuklarına yapılan bu haksızlığın farkına varır. Ben açıkçası yeni fark ettim. Bir matematik dersi ücreti 500 TL den başlıyor gerçekten oluk oluk para akıtıyoruz
  • Nevin
    21 Kasım 2023 • 11:26
    Haydar ve Kemal beyin yorumlarını görünceye kadar bu sıkıntıyı sadece ben fark ediyorum diyordum. Gerçekten gençlerimizin hakları yeniliyor. Ben çocuğumla sürekli tartışıyorum çocuklarımız yüksek stres altında. Dershanelere verilen para çabası… Yabancı uyruklu çocuklar ise çok basit sınav olan YABANCI ÖĞRENCİ SINAVI( YÖS) İLE mimar mühendislik hemşirelik tıp ne olursa kolayından kazanıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.