VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KAÇAKÇILARA "MERCEK" OPERASYONU

17 Kasım 2023

..................................................

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik, Bolu’nun da dahil olduğu 73 ilde düzenlenen “Mercek-4” operasyonlarında 891 silahın ele geçirildiğini ve 1127 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Bolu’nun da aralarında yer aldığı “Mercek-4” operasyonunda 73 ilde toplam 891 silah ele geçirilirken 1127 şüpheli göz altına alındı. Operasyonlarda; 697 ruhsatsız tabanca, 25 uzun namlulu tüfek, 54 kurusıkı tabanca, 115 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 891 silah ele geçirildi. 

BOLU’DA 64 KİŞİ “MERCEK”E YAKALANDI 

Mercek-4 operasyonu kapsamında Bolu’da 23 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet ruhsatsız av tüfeği, 28 adet kurusıkı tabanca ele geçirilirken, 64 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı. 

“RUHSATSIZ SİLAH TEMİN EDENLERE VE SİLAH KAÇAKÇILARIYLA DA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK” 

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili sosyal medya paylaşımında “Halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Onları adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Emniyetimizi tebrik ediyorum. Aziz milletimiz müsterih olsun, ruhsatsız silah temin edenlerle ve silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz kararlılıkla sürecek.” ifadelerine yer verdi. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.