VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL İDDİALARI YALANLADI

9 Kasım 2023

...............................................

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül Bolu Dağı Tüneli'nin açılışına davet edilmediği iddialarını “Bolu Dağı Tünelimizin trafiğe açılış programına Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu tarafından davet edildik. Lakin MHP Grup Toplantımızın olması nedeniyle katılım sağlayamadık.” sözleriyle yalanladı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından tadilatı yapılarak yeniden hizmete açılan Bolu Dağı Tüneli’nin açılış törenine MHP'nin davet edilmediği iddiaları üzerine MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül bir açıklama yaparak bu iddiaları reddetti. Milletvekili İsmail Akgül açıklamalarında tadilat sonrası tekrar hizmete açılan Bolu Dağı Tüneli’mizin trafiğe açılış programına Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu tarafından davet edildik. Lakin MHP Grup Toplantımızın olması nedeniyle katılım sağlayamadık. Cumhur İttifakı limizde samimiyeti ile hizmet etmeye devam edecek, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emirleri doğrultusunda gece gündüz vatandaşımızın emrinde olacağız. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    10 Kasım 2023 • 16:20
    Benim için En büyük hayal kırıklığı sensin muhtemelen, bolunun evladı halkın içinden çıkmış biri dedik ama hiç icraat yok. Seçimden sonra böyle bi haberle karşımıza çıktın milletvekili olduğunu hatırladım. Yoksa hiç bi yerde adın geçmiyor.Sende sana söylendiğinde tek görevin mecliste el kaldırmak olmasın, aldığın maaşın sana destek olan insanlar için Bolu için bi faydan olsun....
  • Kyl
    10 Kasım 2023 • 16:24
    Lafla olmaz bu işler Bolu için ne yaptın bi onlardan bahset milletvekili oldun olalı daha göremedik ki seni
  • Erol
    15 Kasım 2023 • 17:47
    Düğünlere git görürsün
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.