VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BELEDİYEYE AK PARTİ BAYRAĞINI TEKRAR DİKECEĞİZ"

8 Kasım 2023

.........................

Haber: Yasemin GÜLDEMİR

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “31 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediyesine AK Parti bayrağını tekrar dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Verilecek her göreve talibim ve hazırım. Bolu için büyük hayallerim var” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde kısa süre kala Bolu’da siyaset sahnesi hareketlendi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2,5 senedir Ak Parti Bolu İl Başkanı olan Suat Güner, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı şeklindeki soruya, “AK Parti’nin kendi kurulları arasında yapması gereken değerlendirmeler olur. Bu değerlendirmelerin sonrasında bizlere görev değişikliği ile ilgili talep gelirse partinin kurmayları tarafından değerlendirmeler yapıldıktan sonra tarafıma tebliğ edilecek her göreve talip ve hazırım, yerel yönetimlerde vatandaşımızın oylarına talip olacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti bayrağını tekrar Bolu Belediyesine dikeceğiz” diye konuştu.  

“BOLU İÇİN HAYALLERİM ÇOK BÜYÜK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu için tek bir hayalinin olmadığını ve hayallerini bir cümleye sığdıramayacağını belirterek, Bolu’ya hak ettiği katma değeri sağlayacak olanın ticaretin ve sanayinin yanı sıra turizm olduğunu ve bunlarla ilgili çalıştıklarını ifade etti. Güner, “Bolu için büyük hayallerim var. Bolu bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Hayallerim için doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım güzel kentimiz için var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“İTTİFAK NETLEŞMİŞ DEĞİL”

“Yerel seçimlerle ilgili genel başkan yardımcılarımızın görevlendirdiği kurmay kadrosu ve Cumhur İttifakı’nın kurmay kadroları şu an ön görüşmeleri yapıyorlar. Bu görüşmeler neticesinde henüz bize yansıyan bir şey yok ama ben biliyorum ki genel kümülatifte 81 ilde değerlendirmeye aldıkları bir durum söz konusu, henüz bunun kararı net olarak verilmiş değil.”

7 yorum yapılmış
  • GeredeLi
    9 Kasım 2023 • 14:51
    Ağam bizimle eylenir herhal.Daha 29 Ekim kutlamlarına bile katılmayan bir yönetim belediye bayrak dikecekmiş.
  • GkhanAydoan
    8 Kasım 2023 • 12:12
    Aman sayın başkan biz Tanju beyden razıyız Allah'ta ondan razı olsun aman diyeyim
  • Mustafa
    8 Kasım 2023 • 14:26
    Belediye Bolu halkınındır ve şimdiki gibi yine Bolu'nun öz evladı yönetecektir.
  • Adalet
    8 Kasım 2023 • 14:37
    Oradan oturup konuşma ile olmaz bin koyun ağası gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başımızda olsun iktidar da sayenizde Bolu 1 milletvekili kaybetti halkın içine girin sorunları dinleyin tek tek rapor edip nasıl çözülebilir diye değerlendirme yapin
  • brahim
    8 Kasım 2023 • 14:45
    Nasıl dikeceksiniz herşeye zam üstüne zam yaptınız hala oy alabilme ümidi içindesiniz
  • iks
    9 Kasım 2023 • 02:14
    Tayyip Erdoğan hatırına oy alacağınızı düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. Geçti o Ak Partililik. Halkın içine girmeyen Arzu aydını nasıl diskalifiye ettiysek, halkın içine girmeyen, halk ile haşır neşir olmayan bir adayınıza bir Ak Partili olarak kesinlikle oy vermeyiz.
  • Vatandas
    9 Kasım 2023 • 03:02
    Bolu Belediyesinde CHP bayrağı yok.Türk Bayrağı var.Ak parti bayrağı dikeceğiz demek çok ayıp bir şey.Oradan Türk Bayrağını mı kaldıracaksınız?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.