VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ŞEHİTLER İÇİN 4 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

8 Kasım 2023

................................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, öğrenciler, kurum personelleri ve vatandaşların katılımıyla sağlıklı yaşam için 4 kilometrelik yürüyüş düzenlendi. Şehitlikte son bulan yürüyüşte şehit ve gazilere dua edildi. 

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ilçe merkezinden Hacettepe Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe kadar uzanan 4 kilometrelik sağlıklı yaşam yürüyüş düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşe Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, kamu kurumlarında çalışan personeller, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Hacettepe Mezarlığı’nda bulunan şehitlikte son bulan yürüyüşte şehit ve gazilere dua edildi. Yürüyüşün ardından fotoğraf çekimi yapıldı. 

“GAZİLERİMİZİN ANISINI CANLI TUTMAK, HATIRALARINI YAŞATMAK İÇİN YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRDİK” 

Yürüyüşte bulunan ve şehitler için dua eden İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman, "Yürüyüşte spor yapan vücut dinç olur, diri olur, insan dinç olur. Peygamber Efendimiz de yüzmeyi, atıcılığı, ata binmeyi bunların spor olduğunu biliyor, tavsiye ediyor. Bizler de bugün gazilerimizin anısını canlı tutmak, hatıralarını yaşatmak, onları unutmamak adına onlar için şehitler için yürüyüş gerçekleştirdik. Burada toplandık, öğrencilerimiz, daire amirlerimiz, mesai arkadaşlarımız bu vesile ile bir etkinlik farkındalık oluşturmuş olduk. Hayırlara vesile olur. Müftülüğümüz tarafından su dağıtıldı, yemek dağıtacağız. Bütün şehitlerimizi gazilerimiz için dua yapacağız. Gençlerle yürümek çok iyi bir duygu. Gençlerin önünde yürüdük, onlar bize geçemedi, dönüşte göreceğiz bakalım onlar bizi geçmesi lazım, inşallah her alanda" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.