VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOBÜSTE AVATAR KOSTÜMÜYLE İZMİR MARŞI SÖYLEDİ: "AMACIM DALGA GEÇMEK DEĞİLDİ"

4 Kasım 2023

..................................................................

 

Bolu’da bindiği halk otobüsünde Avatar kostümüyle İzmir Marşı söylediği görüntülerle sosyal medyada çok konuşulan 24 yaşındaki Hakan Derin, "29 Ekim’i her genç gibi biz de kutladık. Burada yapmış olduğumuz şey asla dalga geçmek değildi. Biz de zaten vatanını, milletini seven gençleriz." dedi. 

Bolu’da üniversite öğrencileri Cadılar Bayramı çerçevesinde parti düzenledi. 200 öğrencinin katıldığı parti, gece yarısına kadar sürdü. Parti sonrası üniversite öğrencilerinin dönüşü sırasında halk otobüsünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için İzmir Marşı söylendi. Partiye ünlü sinema filmi Avatar’ın karakter kostümüyle katılan üniversite öğrencisi Hakan Derin de söylenen marşa eşlik etti. Derin’in, Avatar kostümüyle marş söylerken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Derin, videonun gündem olmasından sonra yaşadıklarını anlattı. 

"AVATAR KOSTÜMÜYLE KATILDIM"

Videonun arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldığını belirten Derin, "Biz BAİBÜ Parti topluluğu olarak, 28 Ekim günü Halloween partisi düzenledik. Partiye şahsım olarak kendim de katıldım. Partiye gittik, güzel bir şekilde tüm gençler eğlendik. Parti dönüşü 29 Ekim’e denk geldiğinden kaynaklı ve Cumhuriyet’imizin 100’üncü yıl dönümü olduğu için partiye katılan arkadaşlar, halk otobüsünde İzmir Marşı söylemeye başladı. Ben de katılmak istedim ve katıldım. Avatar kostümüyle katıldım. Ondan sonra birkaç arkadaşım videoyu kendi sosyal medyalarında paylaşmışlar" dedi. 
 

"29 EKİM'İ HER GENÇ GİBİ BİZ DE KUTLADIK"

Kötü bir şey yapmadığını sadece Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını aktaran Derin, "Ben de videoyu izledim. İzlenmeyince hiçbir sorun olmayacağını söyledim ki sorun olacak bir video da değildi. 29 Ekim’i her genç gibi biz de kutladık. Her vatandaş, her birey gibi. Video birden gündem oldu. Çeşitli İnstagram sayfaları paylaştı. Haber sayfaları paylaştı. Oradan video alındı, Twitter’da paylaşıldı. Bir kesim linçlerken bir kesim beğendi videoyu. Bizim amacımız kötü bir şey yapmak değildi. Kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Ben de her birey gibi tekrardan 29 Ekim’i kutladım" diye konuştu. 

"YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ŞEY ASLA DALGA GEÇMEK DEĞİLDİ" 

Kendisine ‘Avatar Hakan’ olarak seslenilmeye başlandığını da belirten Derin, vatansever olduğunun altını çizerek, "Tanıyanlar oluyor. Adımla seslenmiyorlar, ‘Avatar Hakan’ diye seslenen çok fazla insan var. Bizim burada yapmış olduğumuz şey asla dalga geçmek değildi. Biz de zaten vatanını, milletini seven gençleriz, bireyleriz" şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.