VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNESİNİ 8 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI, İDDİANAMEDEKİ İFADESİ KAN DONDURDU

2 Kasım 2023

...............................................................

Haber: Enes Özkan/ İHA

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde annesini 8 yerinden bıçaklayarak yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada okunan sanığın iddianamedeki ifadesinde, "Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim. Acıma duygum yok. Bu olaydan dolayı pişman değilim ve zevkle yaptım" dediği öğrenildi. İddianameye ilişkin savunma yapan sanık, olay günü uyuşturucu kullandığını ve utanç duyduğunu ifade etti. 

 

Olay, mayıs ayında Avdullar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı İ.A. (33) annesi F.A.’yı (56) 8 yerinden bıçakladı. Olay anında yaralı anne, uyuşturucu bağımlısı oğlunun elinden zor kurtuldu. Evden ’Beni kurtarın’ diyerek çıkan F.A., akrabası tarafından hastaneye götürülürken, yol üzerinde ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi. Olay sonrasında gözaltına alınan saldırgan İ.A. ise tutuklandı. 

 

"BU OLAYDAN DOLAYI PİŞMAN DEĞİLİM ZEVKLE YAPTIM"

Hakkında "Üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açılan sanık İ.A.’nın Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına başlandı. Duruşmada sanığın iddianemede yer alan ifadesi okundu. İ.A.’nın iddianameye yansıyan ifadesinde, "Annemi bilerek ve isteyerek bıçakladım. Evde başka kimse yoktu. Allah rızası için annemi öldürmeye çalıştım. Öldürmeye teşebbüs ettiğim kişi annem değil şeytandı. Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim. Acıma duygum yok. Bu olaydan dolayı pişman değilim ve zevkle yaptım" dediği öğrenildi. 
 

"OLAY GÜNÜ AŞIRI DERECEDE UYUŞTURUCU ALMIŞTIM" 

Savunması için söz hakkı verilen İ.A. ise "Olay günü aşırı derecede uyuşturucu almıştım ve krize girmiştim. Böyle bir suçtan dolayı karşınıza çıkmaktan çok pişmanım ve utanç duyuyorum. ’Seni tanımıyorum, şeytansın, mehdi’ gibi şeyleri de söylediğimi hatırlamıyorum. ’Allah istedi’ diye bir şey de demedim. Tahliyemi istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

ANNE YÜREĞİ DAYANMADI

Duruşmaya katılan mağdur anne F.A. ise öz oğlundan davacı olmadığını belirterek, "Kendisi benim oğlum olur. Olay akşamı aşırı derecede uyuşturucu kullanmış. Bu olayı bilinçli olarak yapmamıştır. Savcılıkta verdiğim ifadem doğrudur. Bana ’Şeytansın. Allah’ın emriyle yaptım. Sen benim annem değilsin’ gibi cümleler kurdu. Kendisinden davacı değilim. Her şeyi uyuşturucunun etkisi altında yaptığını tahmin ediyorum. Olaydan kaçarak kurtuldum. Belki de ölecektim" diyerek başından geçenleri anlattı. 

 
 

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun beklenilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. 

 

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    2 Kasım 2023 • 07:41
    İnşallah tahliye etmezle, ap açık söylemiş zaten çıkınca annemi öldüreceğim diye. Ağırlaştırılmış müebbet verilmeli uyuşturucu insana herşey yaptırıyor, adam öz annesini tanımıyor.
  • Mustafa
    2 Kasım 2023 • 12:49
    Uyuşturucu tedavisi görmeli sanık şahıs ve sonra ailesiyle ilişkilerinin normale dönmesi sağlanmalı...
  • Bolu14
    2 Kasım 2023 • 14:46
    Herşey bozuldu artık Türkiye yaşanılacak bi ülke değil insanlar değişti
  • Melungeon14
    3 Kasım 2023 • 18:46
    bunun sonu cinayetle biter bu tür kişiler suç işlediğinde içere tutulmalı yada tedavi edilmeli....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.