VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİN... EL EMEĞİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ PAZARDA SATIYOR

24 Ekim 2023

.........................................................................

 Özel Haber: Yasemin GÜLDEMİR

Bolu yöresine özel keş, el yapımı reçel ve makarna çeşitlerini elleriyle yaparak, 7 yıldır Bolu pazarında satarak ev ekonomisine katkıda bulunan 55 yaşındaki Gülser Şahar, yöresel ürünlerin yapımının çok meşakkatli olduğunu belirtti. 

Bolu’nun İhsaniye Mahallesi’nde belediyenin pazar alanında kendi elleriyle yaptığı yöresel ürünleri satan 55 yaşındaki Gülser Şahar, ev ekonomisine katkıda bulunuyor. Bolu yöresine özel keş, el yapımı reçel ve makarna çeşitlerini elleriyle yaparak pazar alanında 7 yıldır satan Şahar, bu işi severek yaptığını ifade etti. Evinin balkonunda muhafaza ettiği el emeği yöresel ürünlerini tezgahına getirip satan emekçi kadın, yaz kış tezgahının başında duruyor. 
ÇOCUKLARI İÇİN YAPIYOR…
Kışın zor şartlarında ise küçük bir kulübede elektrikli soba ile ısınarak işine devam ettiğini belirten Şahar, bunu çocukları için yaptığını ifade etti. 
38 YILLIK DENEYİM 
Birçok ürünü kendisi yapan 55 yaşındaki Gülser Şahar bu işi 7 yıldır yaptığını ancak annesiyle beraber 38 yıllık bir esnaflık geçmişi olduğunu ifade etti. Gülser Şahar bu iş için ailesinden büyük bir destek alarak ürünlerini satışa sunuyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.