VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİANCA STELLA’ NİN TAKLİT ÜRETİMİNE POLİS BASKINI

18 Ekim 2023

.........................................................

Yeniçağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Yeniçağa’da bir imalathaneye ihbar üzerine yapılan baskın sonucu BİANCA’nın Stella markası adı altında ürettiği ürünün ambalaj, etiket, kutu tasarımı, yazım şekillerinin taklit edilmesinden ve firmanın tescilli sloganlarının kullanmasından dolayı el konuldu.

ORKİM Ortaklar Boya San. ve Paz. A.Ş. tarafından tüm Türkiye’de satışı yapılan "bianca stella” isimli ürünün firmanın sloganlarıyla aynı ebat kutularda satıldığının tespit edilmesi sonrası başlayan hukuki süreç sonunda Gerede Cumhuriyet Başsavcılığı, taklit üretim olayı ile haksız kazanca dur dedi.

Boya sektörünün öncülerinden olan ve geliştirdiği ürün ve hizmetleri birçok farklı markası ile tanıtan ve satan Orkim Ortaklar Boya San. ve Paz. A.ş., “her yeri boya her şeyi boya”, “her yeri her şeyi koru”,  "her yeri her şeyi boya", "yeni nesil dönüşüm boyası", "her yeri her şeyi değiştir" "bianca stella” markalarını izinsiz olarak kullandığı ve ürünlerinin taklit edilmesinden dolayı Yeniçağa İl Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki bir imalathanede arama yaptı. Yapılan arama sonucunda ambalaj, etiket ve kutu tasarım, yazım şekli ve renk kombinasyonları açısından da taklit ettiğini gören Emniyet Müdürlüğü personelleri,  imalathanede bulunan taklit ürünlere el koydu.

2 yorum yapılmış
  • Erhankaraca
    18 Ekim 2023 • 15:16
    Ne taklidi adamlar patentini almış mahkemeyi kazanmıs daha neyapsinlar
  • Enes
    21 Ekim 2023 • 14:25
    Erhan bey, Bianca Stella tescili iki ay önce almış, taklit üründen 21 ay önce Bianca Stella çıkmış. Bunlar ürünü taklit edip tescilli sloganları kullandıkları için devletin hakimi el koyma kararı vermiş. Hak yerini bulmuş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.