VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

16 Ekim 2023

.......................................................................

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu her yıl öğrencilerin kaynaşması ve Bolu’nun doğal güzelliklerinin tanıtılması amacıyla düzenledikleri Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı’nı bu yıl da gerçekleştirdi. 

Her yıl eğitim- öğretim döneminin başlamasıyla Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu’nun düzenlediği Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı bu yıl 1200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüm öğrencilere ücretsiz olarak gerçekleştirilen programda okçuluk, oryantiring, futbol, voleybol, müzik, çeşitli turnuvalar, doğa yürüyüşü gibi etkinlikler yer aldı. 

ÖĞRENCİLERE 250 ÇEŞİT HEDİYE 

Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı kapsamında yapılan sürpriz çekilişlerle öğrencilere 250 çeşit hediye verildi. Program ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem ‘Yapılan sürpriz çekilişlerde öğrencilerimize 250 çeşit hediye verilmiştir. Öğrenci kardeşlerimiz için faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir.’ dedi. 

PROGRAMDA ÖNEMLİ İSİMLER YER ALD

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ve BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu Geleneksel Aladağlar İzcilik Kampı Piknik Programı’na, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak katılım sağladı. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem katılımlarından dolayı MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’a teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.