VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU CHP İL BAŞKANLIĞI’NA TAHSİN MERT KARAGÖZ SEÇİLDİ

16 Ekim 2023

...............................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İl Kongresi, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tek aday olarak seçime katılan Tahsin Mert Karagöz CHP Bolu İl Başkanı oldu.

Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan İl Kongresi gerçekleşti. Tek aday ile il başkanlığına gidilen oylamada Ersan Türkoğlu’nun yerine seçilen Tahsin Mert Karagöz ‘Parti binasına hapsolmuş heyecanı şehrimizin her ilçesine, her mahallesine, her köyüne, her sokağına ve her hanesine yaymak için yönetici arkadaşlarımla birlikte il başkanlığına adayım’ ifadelerini kullandı.  CHP’nin Bolu’da gerçekleşen 38. Olağan İl Kongresi’ne CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, il yönetimi, partililer ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan kongrede, katılımcılar tek tek konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından tek aday olan Tahsin Mert Karagöz, konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı. Adaylığının sebebini ‘34 yıl aradan sonra milletvekili çıkartan bir Cumhuriyet Halk Partisi vardı.2019’ da yerelde iktidar olmuş ve Bolu Belediyesi’ni hakkıyla kazanan bir Cumhuriyet Halk Partisi vardı. Ama üzülerek söylüyorum ki geldiğimiz noktada gücünü ve heyecanını parti binalarına hapseden bir Cumhuriyet Halk Partisi var. İşte ben parti binasına hapsolmuş heyecanı şehrimizin her ilçesine, her mahallesine, her köyüne, her sokağına ve her hanesine yaymak için yönetici arkadaşlarımla birlikte İl Başkanlığına Adayım’ ifadeleriyle açıklayan Karagöz ‘Görevi alır almaz göreceksiniz ki her yerde olacağız ve böylelikle Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerelde ve genelde tek başına iktidara taşıyacağız’ dedi.

YÖNETİM LİSTESİ

Pırlanta Lütfiye Alemdar, Nurettin Güler, Nesli Ceylan Seki, Ege Kesen, Faruk Çidem, Cüneyt Tandoğan, Ayşegül Dönmez, Muharrem Gülen, Melih Can Eroğlu, İbrahim Aktaş, Selami Gürcan, Mehmet Seçkin, İlkay Gürkan, Saadet Demir, Filiz Işık, Necdet Yıldız, Selma İşbilir, Selim Sarıkaya, Özgür Kesemen, Onur Aydoğan, Ahmet Keskin, Gamze İrem Tezel, Ahmet Kırcalı, Emine Esen, İbadi Mamur, Seher Gülen, Gönül Olutürk, Yasemin Okumuş, Metin Özdemir, Emine Şen, Nilgün Özerdoğan, Ercan Saka, Gönül Özinceoğlu, Ceyda Epçim, İlhami Tarhan, Ali Cevdet Doğan, Ergün Temel, İbrahim Yılmaz, Suat Turpcu, Rukiye Özkan, Sait Bülent Ateşurgun, Yusuf Ceylan, Filiz Çatladı, Şaban Ertozan, Neşet Kocaaslan, Meral Parlak, Gülten Sezer Gülener, Basri Türk, Özgür Nihat Yıldız, Abdulkadir Tezel, Erdem Kıyak, Pelin Kahveci, Mustafa Bilen, Selma Yılmazdemir yer aldı.

2 yorum yapılmış
  • Taner
    16 Ekim 2023 • 09:09
    Gerçek CHP liler neden listede yer almaıyor bu listeye kimse güvenipte oy vermez nerede
  • YalnzAdam
    16 Ekim 2023 • 13:00
    Tahsin bey CHP nin değil By Tanju nun il başkanı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.