VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCAN MÜDÜR YÜREKLERİ ISITTI...O GÖRÜNTÜLER TEKRAR GÜNDEMDE

11 Ekim 2023

...................................................................

Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in Malatya Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı dönemde can dostu olan Badem isimli köpeğin görüntüleri, öldüğünün zannedilmesi üzerine yeniden gündem oldu. Badem'in çakarlı polis aracını görünce depar atarak koştuğu ve korumalık yaptığı, Dağdeviren'in elinden yemek yediği anlar yürekleri ısıttı.

Malatya eski Emniyet Müdürü Bolu’nun yeni Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in çakarlı polis aracına bindiğini gören köpek Badem, metrelerce aracın peşinden koştu. O anları anlatan araçtaki bir kişi "Sen şunu çek bak. Polatlı Emniyet Müdürlüğü'nün makam aracındayız şu anda.. Protokol ve çakarlı makam aracını görünce müdüriyete kadar gidiyor. Olay efsane." diye konuştu. Araçtaki bir diğer kişi ise "Yok böyle bir şey ya." yanıtladı.

Bir kişi ise "Yolu korumaya alıyor ben çıkarken." diye konuştu. Bir diğer kişi ise depar atan hayvanın yavaşlayabilmesi için "Biraz yavaş gidin, bademle beraber gidin." dedi.

Videoyu çeken kişi ise "Abi işte bazen hayvanları bazı insanlardan daha çok sevmemin nedeni bu. Sana saygı gösteriyor" diye konuştu.

Araç kırmızı ışıkta durunca köpek da durup aracın yanında beklemeyi sürdürdü. Videoyu çeken kişi o anları "Bak kırmızıda durduk. Şu an korumalık yapıyor." diye anlattı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne varınca Badem, Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in elinden mama yedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.