VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAHSİN MERT KARAGÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI...O FOTOĞRAFI KALDIRDI

10 Ekim 2023

.........................................................

HABER: BÜLENT VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine karşı CHP Genel Merkezi’ne başlattığı "Değişim ve Adalet" yürüyüşünün önde gelen isimlerinden Tahsin Mert Karagöz CHP Bolu İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Öte yandan Karagöz’ün “Değişim ve Adalet” yürüyüşünde Tanju Özcan ile paylaştığı fotoğrafı kaldırması da gözlerden kaçmadı.

CHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve yıllarca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yol yürüyen Tahsin Mert Karagöz, 15 Ekim’de yapılacak olan CHP İl Kongresi için başkanlık adaylığını duyurdu. Belediyenin kurduğu şirketlerde de çeşitli görevlerde bulunan Karagöz Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz aylarda Bolu’dan CHP Genel Merkezi’ne başlattığı "Değişim ve Adalet" yürüyüşünde Başkan Özcan'ı hiç yalnız bırakmamış adeta CHP'de değişim isteyenlerin öncü isimlerinden biri haline gelmişti.

O FOTOĞRAFI KALDIRDI

“Değişim ve Adalet” yürüyüşünde Tanju Özcan’a destek veren Tahsin Mert Karagöz, “Başladık, tepeden tırnağa değişim” diyerek fotoğraf paylaşımında bulunmuştu. Sosyal medya hesaplarından fotoğrafı kaldıran ve CHP il başkanlığı için adaylığını açıklayan Karagöz, bu kez yerel seçimlerde yıllarca yol yürüdüğü Özcan’a karşı seçim yarışına girecek.

“TÜRKİYE'MİZ İÇİN GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICININ MÜJDESİDİR”

Bugünkü heyecanının bambaşka olduğunu belirten Karagöz, “Bugün yıllar sonra bu salonu hıncahınç dolduran cumhuriyet sevdalılarına, Cumhuriyet Halk Partililerine, kıymetli basın mensupları hoşgeldiniz.  Sizin karşınızda birçok konuşma yaptık. Birçok görevlerde bulunduk. Ama inanın bugünkü heyecan bambaşka. Beni 10 yıl, 15 yıl öncesine götürdü. Yüz yıllık bir çınarın 29 yaşında bir filizi olarak sizlerin karşısındayım. Yüz yıllık dev çınarın 29 yaşında Türkiye'de en genç il başkanı adayı olarak örgütümün huzurunda sizlerin karşısındayım. Bu gurur aslında partimizin gençlerine ve tabandan gelen insanlara vermiş olduğu değeri gösteriyor. Tabii bu süreçte sadece bu adaylık benim için bir siyasi görev değil. Aynı zamanda şehrimize hizmet etme ve geleceğini şekillendirme fırsatıdır. Belediye meclis üyeliği görevinden biliyorsunuz geçen haftalarda istifa ettim. Bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bolu'daki geleceği için atılan bir adımdır aslında. Bu bir son değildir. Bu hem Bolu'muz için hem Türkiye'miz için güzel günlerin başlangıcının müjdesidir” dedi.

7 yorum yapılmış
  • Mustafa
    10 Ekim 2023 • 12:38
    Akepeliler siz işinize bakın a haber izleyin. Bırakın CHP'nin iç işlerini...
  • Tecessu
    10 Ekim 2023 • 13:06
    Gittiler birer birer terkettiler vurdular can elimden
  • AhmetYlmaz
    10 Ekim 2023 • 16:07
    Seni kim aday gösterir tanju sayesinde bir yerlere geldin git ak piliç çalışmaya devam et sen karagöz
  • so1414
    10 Ekim 2023 • 18:24
    Ahmet Yılmaz en Bi işine baksana töbe, töbeeee
  • MetinMert
    11 Ekim 2023 • 10:48
    Ok kalbime saplandığında ölmedim. Ama kimin attığını görünce ÖLDÜM.
  • Melih
    12 Ekim 2023 • 04:10
    Yardım yağların satandan il başkanı olmaz
  • Melih
    12 Ekim 2023 • 04:11
    Yardım yağlarını satandan il başkanı olmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.