VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TABİATIN KALBİ BOLU TRT'DE

9 Ekim 2023

.............................................................................

Haber: Serap VARLIK / Mutlu HEKİMOĞLU 

Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olan Bolu, doğayla ilgili video çekimi yapmak isteyen fenomenlerin uğrak noktası oldu. TRT’nin yeni yayınlanacak programında Ali Türkoğlu, Gölcük’e gelerek çekimlerine başladı.

Türkiye’nin doğa harikası Bolu, doğa fotoğrafçılarının ve belgesel yapımcılarının ilk tercih ettiği noktalardan biri.  Bolu’ya akın akın gelen Youtuberlar, doğa fotoğrafçıları, belgesel yapımcıları ve şehre gelen turistler, Bolu’nun doğasını ön plana çıkartarak şehri tanıtmaya devam ediyor. 

TRT’nin ekran yüzlerinden biri olan Ali Türkoğlu, yeni yayınlanacak ‘Gezerken Anadolu’ programını çekmek için kollarını sıvadı. Sunucu, dublaj sanatçısı, oyuncu, sinema sanatçısı olan Ali Türkoğlu soluğu, doğası ve kültürüyle adından söz ettiren Bolu’da aldı.

Programın ilk turunda Bolu’nun incisi olarak tabir edilen Gölcük Tabiat Parkı’nda çekimlere başladı. Ali Türkoğlu, Bolu’nun buram buram tarih kokan ilçeleri Mudurnu ve Göynük’e gideceği öğrenildi.

“ÇÖPLER HİÇ YAKIŞMADI”

Gölcük’e hayran kaldığını belirten Türkoğlu “Gölcük harika bir yer ama çöpleri görünce çok üzüldüm, böyle güzel bir yere bu çöpler hiç yakışmadı, insanlar daha duyarlı olmalı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.