VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KALP MASAJ YAPILAN SÜRÜCÜ KURTARILAMADI

7 Ekim 2023

............................

Bolu Gerede Cankurtaran mevkiinde bir tıra arkadan çarpan hafif ticari araçta bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay yerinde kalp masajı yapılan vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Bolu Ankara il sınırında meydana geldi. Cankurtaran mevkiinde Ankara istikametine giden hafif ticari araç aynı yönde seyreden tıra arkadan çarptı.

Otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken, araçta sıkışan 2 kişi yoldan geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Adı belirlenemeyen ticari aracın sürücüsüne yol kenarında kalp masajı yapıldı. Tüm çabalara rağmen sürücü kurtarılamadı.  Kazada araçta bulunan bir kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • KALP MASAJ YAPILAN SÜRÜCÜ KURTARILAMADI
  • KALP MASAJ YAPILAN SÜRÜCÜ KURTARILAMADI
2 yorum yapılmış
  • Src
    7 Ekim 2023 • 18:38
    Bu akşam bölünmüş yolda cankurtaran mevkiinde sol şeritte 110 km hızla seyrediyorum arkamda bir selektör ben tir ı solluyorum sağımdan girdi benimle TIR arasında kaldı sanırım 160 falan hızı birden 100 km düştü fena fren yaptığını duydum. Peki bu geberse kim üzülür ben panik yapsam o sellektörle bariyerlere tıra girsem aileme bana yazık değilmi. Sürat yapanlar makas atanlar sellektörle taciz edenler mümkünse başını yesin kurallara uyanlara yazık etmesin
  • Yolcu
    7 Ekim 2023 • 19:39
    Bugün sanırım saat 19:10 civarlarında Kahramanlazandan hareket ettim Kızılcahamam a doğru seyir halindeyim aracım otomobil ve 110 km hızla seyrediyorum bölünmüş yolda sağımda TIR var arkamda sellektörle gelen bir ticari hızı 190 km veya 200 ben sollama esnasındayım sağım dan sollama girişiminde bulundu fakat mesafesi yetmedi frenledi tıra arkadan girmedi girse idi ne olurdu. Bu şeref yoksunu geberirdi yada kuşuru olmayan acemi sürücü kaza yapabilirdi kurallara uymay
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.