VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİKEL COFFEE BOLU'DA ŞUBESİNİ AÇIYOR

5 Ekim 2023

.....................

20 ülke 450’yi aşkın şubesi ile Türkiye’de hızla büyümeye devam eden global kahve zinciri Mikel Coffee, kendine has soğuk, sıcak kahve reçeteleri ile kahve tutkunlarına Bolu’da kapılarını açıyor. Mikel Coffee Bolu Bayii sahipleri Murat Karaağaç ve Burak Otaklı, açılışa Bolu halkını davet ederek; “Yeni bir yolculuğun ilk adımını 7 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da 14 Burda AVM’de açıyoruz. Açılış günümüzde sizler ile beraber olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Mikel Coffee aktif olarak 21 mağaza ile hizmet vermeye devam ediyor. Şirket, 2023 yılını 40 şube ile tamamlamayı, 5 yıl içerisinde Türkiye pazarında 150 şube olmayı hedefliyor.

Mikel Coffee kahveleri orta kavrulmuş yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden yapılıyor. Mikel Coffee olarak markamıza özel reçetelerle hazırlanmış tüm soğuk ve sıcak içecek ürünlerimiz ile hem ülke hem de dünya pazarında bizi diğer markalardan ayırt edebileceğiniz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Ayrıca canlı ve renkli bir görünüme sahip olan bardakları ile çift katlı, termos özelliği taşıyan ve ısıyı iletmeyen bir tasarıma sahip. Bu sayede bardakları sleeve (bardak tutacağı) ihtiyacı duyulmuyor. Mikel Coffee’nin benzersiz lezzetleri: Frappe, Freddo Espresso, Cappuccino Mikelo, Mikeloccino, Georgia, Mikelo, Granita Mikel Coffee markasının buluşları ile dünya kahve sektörüne kazandırdığı frappe ve freddo espresso gibi içecekler de mevcut

“AÇILIŞ GÜNÜMÜZDE SİZLER İLE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”

Mikel Coffee Bolu Bayii sahipleri Murat Karaağaç ve Burak Otaklı, açılışa Bolu halkını davet ederek, “Yeni bir yolculuğun ilk adımını 7 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da açıyor olacağız. Açılış günümüzde sizler ile beraber olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Adres: Paşaköy Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi B Blok Dış kapı 12D/62 Bolu (Bolu 14 Burda AVM)

1 yorum yapılmış
  • VATANDA
    6 Ekim 2023 • 16:14
    OOOO TAM DA KAHVE İÇECEK KONUMDAYIZ YA..!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.