VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU 25 YAŞINDAKİ KIZ, ANNESİ VE KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

4 Ekim 2023

.......................................................

Ankara Keçiören’de 25 yaşındaki Dilara Alagöz, erkek arkadaşıyla görüşmesine engel olduğu için önce annesini sonra kendisini öldürdü. Dilara Alagöz ve Anne Ayşe Alagöz’ün cenazelerinin Mengen’de toprağa verileceği öğrenildi.

Ankara’nın Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesinde yaşayan Dilara Alagöz, iddialara göre akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermediği için annesi Ayşe Alagöz ile tartışmaya başladı. 25 yaşındaki genç kız, tartışmanın büyümesi sonrası eline aldığı bıçakla 55 yaşındaki annesini boynundan ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra evden ayrılan Dilara Alagöz, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan 10 katlı bir inşaattan kendisini atarak intihar etti. Anne ve kızın hayatını kaybettiği acı olay sonrası eve dönen baba Hakkı Alagöz eşinin cansız bedenini görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Ayşe Alagöz’ün cansız bedeni Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hakkı Alagöz’ün annesi ise verdiği ifadede gelini Ayşe Alagöz’ün torunu Dilara Alagöz’ün erkek arkadaşı olduğunu bildiğini ve görüşmesini istemediğini bildirdi. Babaanne ayrıca torununun uyuşturucu kullandığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu iddia etti.

MENGEN’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER

25 yaşındaki Dilara Alagöz ve 55 yaşındaki annesi Ayşe Alagöz’ün cenazelerinin Mengen Karaşeyhler köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Karaşeyhler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.