VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA NATURAL FİZYOTERAPİ COŞKUYLA AÇILDI…

2 Ekim 2023

...........................................................

Bolu'nun sağlık ve refah hizmetlerine yeni bir soluk getiren Natural Fizyoterapi, Sağlık Mahallesi'nde Sebil Sokak'ta kapılarını açtı. Fizyoterapi merkezi, Şeyma Sargın'ın deneyimli danışmanlığıyla vatandaşlara sağlık danışmanlığı  hizmeti sunacak.

Bolu’da Sağlık Mahallesi Sebil Sokak üzerinde Şeyma Sargın’ın yeni fizyoterapi merkezi hizmete girdi.  “Natural Fizyoterapi” adıyla sektöre giriş yapan Şeyma Sargın, Bolu halkının sağlık ihtiyaçlarına çözüm bulmak için danışmanlık hizmet verecek. Şeyma Sargın'ın kapsamlı deneyimi ve uzmanlığı ile yönlendirilen bu merkezin amacı fizyoterapist değerlendirmeleri  , postur analizi ile postur bozuklukları tespiti , egzersiz eğitimi ve terapiler  sunmak. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış törenine, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Belediye Meclisi AK Parti Grupbaşkanvekili Uğur Akbay, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, İl Genel Meclisi CHP üyesi Eyüp Beşli ve davetliler katılım sağladı.

“Herkesin bir fizyoterapisti olmalı”

Herkesin bir fizyoterapisti olmalı sloganıyla yola çıktıklarını belirten Şeyma Sargın, “Bazen ağrılarımızın kaynağını, şiddetini tarif etmekte zorlanırız. Onu kolayca yok etmeye çalışır ya da erteleriz.. Unutmayalım ki ağrı sadece bir alarmdır. Fiziksel kas ve eklem ağrılarınızın takip ederek yaşam kalitenizi etkileyen ağrı, kas spazmı, kas yorgunluğu, hareket kısıtlığı gibi semptomları bizim desteğimiz sizin gayretinizle yenebiliriz. Sağlığınızı önemseyin ve daha iyi bir yaşam kalitesi için Natural Fizyoterapi'yi ziyaret edin” diye konuştu.

  • BOLU'DA NATURAL FİZYOTERAPİ COŞKUYLA AÇILDI…
  • BOLU'DA NATURAL FİZYOTERAPİ COŞKUYLA AÇILDI…
1 yorum yapılmış
  • Aytengnaydn
    6 Aralık 2023 • 03:12
    Seans ücreti ne kadar acaba benim boyun fıtığı var sinir sıkışması var ellerim uyuşuyor belim agriyo şeker hastasiyim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.