VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOCUK PARKINDA YARALANAN ÇOCUK YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

29 Eylül 2023

........................

Bolu’nun Alpağut Mahallesi’ndeki çocuk oyun parkında kafasını demire çarparak ağır yaralanan 13 yaşındaki kız çocuğu Ezel Yılmaz yoğun bakımdan çıktı. Anne Müjgan Yılmaz, “Çok zor günler geçirdik. O günlerde belediyeden kimse bizi arayıp sormadı. Bugüne kadar belediyeden bir kişi bile arayıp geçmiş olsun demedi. Tanju Özcan bey bugün ziyaretimize geldi. Kendisine sitemlerimi ilettim ” dedi.

Bolu Gazetesi'nden Caner Güngör'ün haberine göre, Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’nde kurulan ve mahalle halkının imza toplayarak kaldırılması sağlanan, şimdi de Umutkent Mahallesi’ne kurulan çocuk oyun parkında arkadaşları ile oyun oynadığı sırada parka bulunan bir demir oyuncak parçasının kafasına çarpması sonucu ağır yaralanan Ezel Yılmaz yoğun bakımdan çıktı.

Çocuk oyun parkı Alpağut mahallesinde iken okula gittiği sırada arkadaşları ile oyun parkındaki oyuncaklarda oynamaya başlayan Ezel Yılmaz isimli çocuğun kafasına bir demir oyuncak parçası çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmıştı. Bolu Abant İzzet baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçiren Ezel Yılmaz yoğun bakımdan çıkarılarak çocuk sağlığı servisine alındı.

“KİMSE ARAMADI, TANJU BEY GELDİ, ONA DA SİTEMLERİMİ İLETTİM”

Anne Müjgan Yılmaz, bugüne kadar belediyeden 1 kişinin bile kendilerini arayarak geçmiş olsun dileği nezaketini gösteremediklerini ifade ederek, "Çok sancılı günler geçirdik. Kızımız günlerce ölümle pençeleşti. O oyun parkında çocukların can güvenliği için hiç bir tedbir alınmamış. Biz parkı bu şekilde yapanlardan şikayetçiyiz. Kızım yoğun bakımdan çıktı. Şu an ağrıları var ama iyleşmesi için herkesin duasını bekliyoruz. O zor günlerimizde başta Belediye Başkanı Tanju Özcan olmak üzere belediyeden 1 kişi bile arayıp durumunuz nedir diye sormadı. Başkan Tanju bey bugün kendisi bizi ziyaret etti. Kırgınlığımı kendisine de ilettim" dedi.

5 yorum yapılmış
  • Ahmet
    30 Eylül 2023 • 10:28
    Ne diyorsun sen hanım, çocuğunun başında dikilseydin,adam gelmiş ayağına kadar sitem ediyorsun birde,geberseydi.
  • HakhukukveAdalet
    1 Ekim 2023 • 10:14
    B3m,
  • HakhukukveAdalet
    1 Ekim 2023 • 10:46
    Bolu belediyesinde kimin eli kimin cebinde belli değil bu aile çocuk akkinda hastanede adli rapor düzenlettirip derhal belediye hakkında şikayetçi olması gerekir Allah daha beterinden korusun hani Tanju Özcan Türk standartları enstitüsü ne uygun su ve denetleniyor di iya
  • Turgut
    1 Ekim 2023 • 16:49
    Belediye bitik
  • Ozlem
    6 Ekim 2023 • 15:24
    Haber yazıldığı gibi değil olay parkta dönen salıncakta ezel oturuyor arkadaşı döndürüp düşürüyor ayrıca kimse hakkında gelmedi o aramadı diye bı beyanimizda yok saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın geber diyen vatanadas asıl sen geber bir çocuk için bu soylenmez haberide lütfen doğru yapın yalan yanlış haber yapıp boş yorum yapmasın kimse önemli olan kızımız iyi sağlıklı şükür
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.