VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN KALDIRILAN PARKLA İLGİLİ KONUŞTU

28 Eylül 2023

.......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediyesi’nin Alpağutbey Mahallesi’nde yaptığı ve mahalle halkının imza toplaması sonrasında kaldırılan çocuk parkının bölgede bulunan mahalle sahiplerinin evlerinin içini görüldüğü için kaldırılmasını istediği ortaya çıktı. Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Oyun grubunun yüksekliğinden dolayı bazı vatandaşların özel hayatlarını yani mahremlerini izlenebilir endişesi vardı. Parkta sadece 13 yaşındaki bir evladımız yaralandı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Alpağutbey Mahallesi’nde çocuk parkında oynayan çocukların yaralandığı iddiasıyla parkın kaldırılma kararıyla ilgili konuştu.

Tanju Özcan’ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

“PARKLARIMIZ TSE STANDARTLARINDA”

“Parklarımıza alınan bütün çocuk oyun grupları TSE (Türk Standartları Enstitüsü) standartlarında. Bunların kontrolü sık sık yapılıyor.  TSE izin vermeden biz bu kurumları yapamıyoruz.”

“VATANDAŞLARIN MAHREM SIKINTISI VARDI”

“O parkımızın kaldırılmasını sebebi, birincisi parkın 3 tarafında yol vardı. Bu oyun grubunun bu kadar rağbet göreceğini tahmin etmemiştik. Çocuklar yola doğru çıkıyorlardı ve tehlikeli bir durum ortaya çıktı.

İkincisi o bölgedeki bazı evlerin oyun grubunun yüksekliğinden dolayı bazı vatandaşların özel hayatlarını yani mahremlerini izlenebilir endişesi vardı. O yüzden imza toplanmış ve parkı kaldırdık.

O parkı o bölgeden kaldırdık. Umutkent Mahallesi’nde eskiden evliler ormanı olarak bilinen bölgenin ortasına yerleştireceğiz. O oyun grubu o kadar beğeniliyordu ki diğer mahallelerden geliyorlardı.

Bizden önceki dönemde de bizim dönemimizde de kurulan pakların hepsi TSE standartlarına uygun."

13 YAŞINDA BİR EVLADIMIZ YARALANDI

"Bize intikal eden bir tane çocuk yaralanmış. 13 yaşında bir yavrumuz. Çatıdan çatıya atlamaya çalışırken yaralandı. Bize ulaşan başka bir olay yaşanmadı"

6 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    28 Eylül 2023 • 13:19
    Bu belediye başkanı ve çevresinde olanlar ne yapmak istiyor anlamak imkansız ama olan aldatılan Halk ve paraları masrâ masraf İsraf oluyor neden seçime 5 ay kala yapılıyor siyasi kurnazlık umut kent mahallesi ne yapılacak mis ya parkı için de ki orman ne olacak ? Kıvırma li börek gibi Türk standartları enstitüsü ne uygunmuş isine geldi mi kanun işine geldi mi İnsanların görmediği yerde hak yiyen hukuk çiğneyen Tanju Özcan unutma Allah her şeyi görüyor biliyor
  • Ali
    29 Eylül 2023 • 10:14
    Sana cvp vermeye gerek yok sen adalet mi arıyorsun adalet tecelli edecek birgün ahirete kalanlar için çok yazık olacak
  • Hakki
    29 Eylül 2023 • 12:13
    TANJU BASKAN GIBI BUR BASKANINIZ VARKEN MUTLU OLUN. NANKOR OLMAYIN. KIYMETINI BILIN. ANKARADAN SELAMLSR
  • Ayhan
    30 Eylül 2023 • 07:24
    Ah Tanju Özcan bu hassasiyetinizi imar planlarınida verirken gosterebilseniz. Seçen, seçilen den zulüm görmekten başka birşey göremiyor.
  • Ozbolulu
    1 Ekim 2023 • 12:14
    Orman parkına konsun
  • Mustafa
    2 Ekim 2023 • 03:01
    Alpağut Mah. 216 Sokakta Belediye altyapı çalışması yaptı. Sokağın Kilit Taşları söküldü. Çalışma tamamlandı. Kum döküldü ancak kilit taşlar yerine konulmadı. Ortalık toz - duman perişan olduk. Buradan Acilen!!! Kilit Taşlarının döşenmesi talebini ÖZGÜR BOLU vesilesi ile belediyemize iletiyorum. Belediyeye Başvuru Numaram: 409001
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.