VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BÖLGENİN EN İYİ İTFAİYE TEŞKİLATI BİZİZ"

25 Eylül 2023

...........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kahraman itfaiye personellerinin İtfaiye Haftası’nı kutladı. Özcan, “Gururla söylüyorum bölgenin en iyi hizmet veren itfaiyesi biziz. Hem fiziki imkânlarımız, hem araçlarımız hem de personel kalitemizle Bolu’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Burada Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Leyla Beykoz, İtfaiye Müdürü Hüseyin Kazlı ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan Özcan, itfaiye personeli ile tek tek tokalaşarak, haftalarını kutladı.

“Bölgenin iyi itfaiyesi biziz”

Daha sonra dinlenme salonuna geçen ve itfaiyecilerle sohbet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İtfaiye haftanız kutlu olsun. Ne kadar meşakkatli, zor bir görev yaptığınızı biliyorum. Ama gururla söylüyorum, bölgenin en iyi hizmet veren itfaiyesi biziz. Hem fiziki imkanlarımız, hem araçlarımız hem de personel kalitemizle Bolu’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Ben bundan dolayı gurur duyuyorum” dedi.

Bolu’ya kazandırdığı yeni itfaiye binasına da değinen Özcan, “Yeni itfaiye binamızı da güzel bir konuma yaptık. Eskisine göre çok daha iyi bir yerdeyiz. Hepinize hayırlı hizmetler diliyorum. Allah yangın, sel gibi felaketler vermesin. Ama olursa da sizler varsınız. Benim o konuda gönlüm rahat.” diye konuştu.

İtfaiyecilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Özcan, daha sonra İtfaiye Müdürlüğü’nden ayrıldı.

  • "BÖLGENİN EN İYİ İTFAİYE TEŞKİLATI BİZİZ"
  • "BÖLGENİN EN İYİ İTFAİYE TEŞKİLATI BİZİZ"
3 yorum yapılmış
  • Gerekten
    25 Eylül 2023 • 12:08
    İtfaiye müdürü dediğiniz kişinin itfaiye ve belediye geçmişi yok.Emniyetten emekli polis memuru değil mi.Bu durumda bölgenin en iyi itfaiye birimi demek ne kadar gerçekçi düşünmek gerekir.Zabıta müdürü zabıta kadrosunda bile değil örnek olarak bunu da söyleyebiliriz.Teşkilatın içinde ne itfaiye nede zabıta biriminde yeterli sayıda memur bulunmuyor.Çoğunluğu taşeron personelden oluşuyor yani uzun vadede kalıcı bir yapılanma değil bence.
  • Bolulu
    26 Eylül 2023 • 09:22
    İyi güzel baskanda niye bu çocuklar üç kuruşa taseronda çalışıyor vasıfsız yani öylemi
  • Mustafa
    27 Eylül 2023 • 02:06
    Acil !!!!!!!!!!! Alpağut Mahallesi 216 Sokakta Belediye altyapı çalışması yaptı. Sokağın Kilit Taşları söküldü. Çalışma tamamlandı. Kum döküldü ancak kilit taşlar yerine konulmadı. Ortalık toz - duman perişan olduk. Buradan Acilen!!! Kilit Taşlarının döşenmesi talebini ÖZGÜR BOLU vesilesi ile belediyemize iletiyorum. Belediye Başvuru No:409001
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.