VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ...

24 Eylül 2023

..........................

Bolu’da, hayvanların doğurma ve yavrulama döneminde avlananlar Milli Parklar ve Doğa Koruma ekiplerinin denetiminde yakalandı. Milli Parklar Bolu İl Müdürü Mustafa Gözler, “Kural tanımayan, hayvanların doğurma yavru büyütme dönemlerinde vicdanını bir tarafa koyup katledenlere karşı mücadelemiz eksilmeden sürecektir” dedi.

Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü Av Koruma ekipleri, hayvanların doğurma ve büyütme dönemleri olması sebebiyle kaçak avcılıkla mücadelelerini 7/24 sürdürüyor.

Milli Parklar İl Müdürü Mustafa Gözler’in, yapılan çalışmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Yavrulama ve büyütme döneminde olan bir tavşanın öldürülmüş fotoğrafını ve yavrularının sesini paylaşan Gözler, mücadelelerinin süreceğini ifade etti.

“MÜCADELE TAM GAZ DEVAM EDECEK”

Mustafa Gözler, “Av koruma ekiplerimiz hafta sonu gece gündüz demeden usulsüz avcılıkla mücadele ediyor. Personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kural tanımayan, hayvanların doğurma yavru büyütme dönemlerinde vicdanını bir tarafa koyup katledenlere karşı mücadelemiz eksilmeden sürecektir. Kurallara uyan avcılarımız, vatandaşlarımız bu gibi kişileri ihbar etmeli, toplumdan dışlama gibi her türlü sosyal yöntemi uygulamalıdır” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    24 Eylül 2023 • 15:45
    Kim olursa olsun hayvanlara kıyılamaz onlarda Allah'ın bir yarattığı yarattığı varlik
  • Bolu
    24 Eylül 2023 • 17:29
    Arkadas insana acımıyorlar sende hayvana kıyılamaz dıyorsun
  • Kyl
    25 Eylül 2023 • 03:14
    Hayvan hakları yaşam özgürlüğü derken tüm doğayı vahşi hayvanlara braktınız biz insanlar yaşayamaz dışarı çıkamaz olduk bağ bahçe hepsi artık vahşi hayvanların yeter artık bunada bir çözümünüz var mı
  • HakhukukveAdalet
    25 Eylül 2023 • 06:29
    Vicdanlı bir kişi Allah korkusu olan bir kişi hayvanlara değil insanlarada koyamaz ama Ebu Cehil gibi bir kişi Allah inancı var ama bizim estegfirullah yönetmeye yaşatmaya karışamaz diyenlerden bahsediyorum
  • Mert
    27 Eylül 2023 • 18:48
    Zamasız avlanan katildir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.