VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA DADANAN MOTOSİKLET HIRSIZLARI YAKALANDI...

22 Eylül 2023

...........................................................

Bolu’nun Dağkent Mahallesi’ne bina önünden motosiklet çalarak Düzce’ye kaçan motosiklet hırsızı 2 şahıs, Düzce’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen motosiklet hırsızları, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Dağkent Mahallesi’ne gelen Enes A. (22) ve Fatih A. (24) bina önlerinde keşif yaptı. 2 şahıs mahallede yaptıkları keşfin ardından gece saatlerinde bir apartmanın önünde bulunan motosikleti çaldı. Motosikleti çalıştırmayı başaran 2 hırsız, daha sonra Düzce istikametine ilerledi. Motosikleti çalınan vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Şahıslar 6 gün sonra Düzce polisinin radarına takıldı. Yakayı ele veren motosiklet hırsızları, Bolu polisi tarafından teslim alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Enes A. ve Fatih A. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

3 yorum yapılmış
  • Vatanda
    22 Eylül 2023 • 06:00
    Hem çalıyorlar hemde bırakılıyor. Ooo adalet bitmiş valla Yani hırsızlık serbest bu ülkede demek ki Yuh artık
  • Ersin
    22 Eylül 2023 • 08:44
    Türk polisi işini layigi ile yapıyor ama ne yazıktır adalet yerlerde nasıl oluyor hırsızlar serbest kalıyor yazıklar olsun
  • Vatanda
    30 Ekim 2023 • 14:13
    Benim motorumu bulundu ama bunu yapanların hiç bir suç almmamasi ve serbest kalması adaletmi çalış çabala al sonra emek hırsızın biri gelip çalsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.