VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZİLERİMİZE MİNNETLE....

19 Eylül 2023

..........................

Bolu'da 19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Bu kutsal topraklar yüzyıllarca bizim hükümdarlığımız altında olmasının baş mimarı sizlersiniz. Sizlerden Allah razı olsun” dedi.  

Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Gazilik unvanının verilişinin 101. yılında Gaziler Günü Bolu'da Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra Bolu Valiliği ev sahipliğinde Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere kahvaltı programı düzenlendi. Etkinliğe Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, İl Jandarma Komutanı Mehmet Avcı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Vali Erkan Kılıç, anlamlı günde, gazi ve şehit ailelerini tek tek masalarında ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Programda konuşan Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Malazgirt zaferiyle beraber bu topraklarda yaşamaya devam ediyoruz. Bunun da başlıca sebebi siz gazilerimiz ve şehitlerimiz ve şehit yakınlarımız. Bu kutsal topraklar yüzyıllarca bizim hükümdarlığımız altında olmasının baş mimarı sizlersiniz. Sizlerden Allah razı olsun" dedi.

  • GAZİLERİMİZE MİNNETLE....
  • GAZİLERİMİZE MİNNETLE....
  • GAZİLERİMİZE MİNNETLE....
  • GAZİLERİMİZE MİNNETLE....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.